Люси Дяковска отказа да роди от германец !

Люси Дяковска

Лесбийката Люси Дяковска е отказала категорично да се сдобие по естествен път с дете. За баща на отрочето на рижавата певица опитал да се класира сънародник на Ангела Меркел, но плевенчанката порязала овреме мераците му, говори се зад кулисите на „X-Фактор“, който е журиран от Дяковска.

Идния април бившата вокалистка от „Ноу Ейнджълс“ ще навърти 40 лазарника. Причината дъщерята на директора на плевенската филхармония Любомир Дяковски все още да си няма свое чедо е сексуалната й ориентация. Публична тайна е, че чаровната изпълнителка поддържа интимни контакти единствено с представителки на своя пол.

Люси таеше огромни надежди да си направи лесбийско семейство с бившата си любовница Камелия Веселинова. Дяковска купи и със собствените си ръце отремонтира жилище за тях двете. Направи и кафене на жена си. Но меркантилната и безскрупулна барманка най-безцеремонно й изневери с дъщерята на Данчето Христова Ивана. Доскоро Люси все още страдаше не само, че е попиляла десетки хиляди евро заради Камелия, но и за дето й е повярвала сляпо и изхабила по Веселинова тонове истински чувства.

Люси и Камелия - щастливи, преди Камелия да предаде чувствата й!
Люси и Камелия – щастливи, преди Камелия да предаде чувствата й!

До разбитото й сърце е направил опит да си проправи път малко по-млад от Дяковска германец – също от музикалните среди, с когото се знаели от няколко години. Точно той бил един от малцината, помогнали на Люси да се изправи на крака след предателството на Камелия. Гражданинът на Федералната република също като певицата бил ерген и копнеел за семейство и свой наследник. От среща на среща и от разговор на разговор германецът отворил дума пред Люси, че е навит двамата да създадат дете, което да отглеждат като приятели, без друго обвързване, знаейки отлично нейната ориентация. На секундата обаче плевенчанката го срязала, като му забранила повторно да отваря темата. Дяковска била категорична, че няма да застане срещу собствената си природа и по пътя към постигане на целта си да има дете, няма да се натресе на чатала на мъж.

„Никога пред мен не е имало друга опция, освен осиновяване. Просто защото никога не съм изпитвала онази донякъде егоистична нужда моето дете да носи моя ген. Затова и никога не съм бързала за осиновяването. Със сигурност това не е свързано с моята сексуална ориентация. Познавам и много жени във връзки и бракове, които казват, че не усещат желание да раждат деца и че тялото им не го иска.

В последните години започвам да изпитвам майчински инстинкт. Особено когато съм с моя племенник. Но за мен това чувство не минава задължително през раждане. Не изпитвам нужда да бъда бременна“, обяснявала Дяковска на всички любопитни роднини, които се питали кога най-накрая ще се сдобие с наследник.

Люси жадува да има свое дете
Люси жадува да има свое дете

Въпреки, че наближава 40-те, менторката от „X-Фактор“ признава, че досега изобщо не е работила по въпроса с осиновяването. От ангажименти все не й оставало достатъчно време за да се заеме. Особено в последните месеци Люси не се спряла на едно място. Постоянно пътувала по турнета, изнасяла концерти, участвала в мюзикъли. За няма и една календарна година навъртяла 100 концерта.

„Жал ми е, че в България душичките в домовете за сираци са толкова много. Още не съм започнала да работя в тази посока и тепърва ще се занимавам с тази житейска стъпка. Искам да съм убедена, че ще имам нужното време и възможност да осъществя тази своя мечта по най-добрия за мен, за детето и за всички около мен начин“, казва Люси.

Според близките й, когато настъпи този момент, тя ще стане майка на изоставено момиченце от родния си край. Дяковска ислно иска да се грижи за малка госпожичка, тъй като вече в семейството си имат един млад господин – Крис – сина на брат й Александър Дяковски.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *