Люси Дяковска лъже за раздялата с Камелия

Люси Дяковска с гаджето си Камелия
Люси Дяковска с гаджето си Камелия

Люси Дяковска и Камелия продължават да са двойка, а мнимата нова любов на певицата, някоя си Боби, била пиар трик на продуцентите на „Музикална академия“.

Подозренията, че бившата вокалистка на „Hoy Ейнджълс“ е била шута на Камелия, тръгнаха след нейна реплика към Жени Калканджиева. Преди дни Дяковска се възхити на изпълнение на Етиен Леви и модната шефка, която пък я прикани да пипне сърцето й, за да усети колко учестено бие.

Люси Дяковска и гадже Камелия „Боби, няма проблем, всичко е наред!“, каза Люси, обърната към публиката, а после доуточни „Приятелката ми е там“. Според клюката Ками започнала връзка с мастит бизнесмен и наранената Дяковска я изгонила от общия им апартамент и от кафенето им, което двете дами отвориха заедно.

Въпреки това твърдение обаче читатели засичали Камелия всеки ден в „Кафе Kunsf. „Двечките продължават да са щастливи заедно“, информират те. В сряда по обед наистина Камелия вдигна телефона, посочен в интернет като служебен на заведението.

„Имате въпроси за мен и Люси ли? Моля, свържете се с нашата пиарка. Чао, чао“, заяви любезно тя, намеквайки, че с Дяковска все още са двойка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/UMnd-_T-06U

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *