Люси Дяковска и гаджето й Камелия живеят в имение за 2 млн. евро в Берлин

Люси Дяковска и Камелия

  Една от най-естествените и непринудени съквартирантки в Къщата на „ВИП Брадър“ – Люси Дяковска, притежава милиони в банковата си сметка. Звучи невероятно, но държащата се добронамерено към всички певица е истинска богаташка в реалния си живот.

Макар парите да не са се отразили на характера й, Люси живее по царски в Берлин, а заради лукса, в който къпе и любимата си Камелия, тя наистина може да бъде наречена принцеса, с каквато мисия влезе в Къщата.

Добре запознати с личния живот на хомосексуалната изпълнителка издават, че в германската столица двете имат повече стандарт на съществуване и се радват на лесбийската си любов зад стените ма луксозно имение, чиято цена е космическите за българските сънародници на Люси 2 милиона евро.

Освен че обитава същински папат, двойката може да си позволи всичко, което поиска.

Влюбените госпожици често се отдават на дълги воаяжи из различни точки на света, за които, разбира се плаща Люси. Тя задоволява всеки каприз на Камелия, на която не се налага да върши каквото и да било, издържана от богатата си партньорка.

Близките на плевенчанката обаче бързат да допълнят, че всяко евро на Люси е изкарано с работа.

Певицата се занимава с музика повече от 15 години, през които успява да се наложи като обичана от меломаните поп звезда в консервативна Германия.

Освен това хитовете на момичешката й група „Hoy Ейнджълс“ се продаваха в милиони копия по цял свят, а голяма част от печалбата отиваше за самите изпълнителки. Макар че сега бандата не съществува, Дяковска продължава да е търсено лице за реклами и телевизионни участия в музикални и шоу формати, за които прибира тлъсти пачки с хонорари.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *