Люси Дяковска изведе Камелия на купон

Двете дами с наздравица за приятелството
Двете дами с наздравица за приятелството

Люси Дяковска сложи край на спекулациите, че е била шута на дългогодишната си приятелка Камелия Веселинова, извеждайки я на купон преди няколко вечери. Къдрокосата певица, която се изяви като жури в „Музикална академия“, се появи под ръка с барманката на изискано парти в „Кемпински-Зографски“.

Люси Дяковска КамелияИ двете дами, които не отдавна признаха, че планират да скрепят нежнат си дружба с брак, цъфтяха от щастие и по нищо не личеше да имат каквито и да било проблеми. Дори в моментите, в които край тях нямаше други гости, Люси дяволите вплиташе ръка в дланта на Камелия.

Пред дамска компания Дяковска със задоволство коментира края на музикалния формат, заради ангажиментите покрай който редовно отсъстваше от семейното си ложе.

Точно на едно от живите предавания на „Музикална академия“ Люси шокира, изпускайки се, че приятелката и Боби е сред публиката. Както бе писано преди няколко седмици в пресата, това е било просто продуцентски трик и въпросната Боби не е заместила Камелия в кревата на бившата вокалистка на „Hoy Ейнджълс“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/UMnd-_T-06U

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *