Люси Дяковска е мъжа във връзката си с Камелия

Люси Дяковска

  Флуидите между Люси Дяковска и приятелката й Камелия са толкова силни, че още в началото двете успяха да провалят тайната си мисия в Къщата.

Всъщност по-хлътналата в любовния роман безспорно е Люси. Къдрокосата изпълнителка от Плевен е толкова луда по приятелката си, че не сдържа страстите си когато е близо до нея. Камерите на „ВИП Брадър“ ясно показаха как няколко пъти тя се опита да приклещи Камелия – София в общата спалня на Къщата, а после в „кралския“ апартамент, първоначално предназначен за Памела Андерсън.

Отношенията между изпълнителката и мнимата принцеса вече са толкова дълбоки, че двете са решени да се бракуват след края на шоуто.

Люси Дяковска и Камелия Веселинова

Люси неслучаймо приема да извади интимния си живот на показ пред цяла България.

Целта й е просто да изкара бързи пари с тлъстия хонорар от „ВИП Брадър“, а после спокойно да се наслаждава на любовта си с чаровната Камелия в Германия.

„Люси беше категорична, че излезе ли от предаването, ще се ожени за Камелия.

Лесбо сватбата ще бъде в любимия им берлински клуб, където са се запознали преди време“, издават приближени до червенокосата певица. Именно тя се изявява и като мъжката половина във връзката си. Люси и без друго си е мъжкарана по природа, така че не се налага да преговаря с Камелия кой ще е кавалерът в съвместното им съжителство.

Любопитна подробност е, че макар да играе ролята на силната половинка, Дяковска е твърдо решена да зачене инвитро. Плевенчанката държи да стане майка, а единственото задължение на Камелия ще е да помага в грижите за бебето.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *