Любо Нейков ще се пръсне

Любо Нейков
Любо Нейков

 

Актьорът Любо Нейков, който бе провъзгласен за Крал на комедията на първите български награди за филми и сериали „Златна бленда“, шокира присъстващите на церемонията с огромното си тяло. Комикът едва вървеше по червения килим и трудно дишаше под тежестта на 160-килограмовото си тяло.

Колегите му пък коментираха зад гърба му неуспешната му битка с надебеляването и подпухналия му вид. Огромни торбички висят под очите на 41-годишния актьор, а единственото копче на сакото му, което бе успял да закопчее, щеше да изхвръкне всеки момент.

Любо обича масата му да е пълна
Любо обича масата му да е пълна

На филмовото парти Нейков грабна голямата награда за брилянтното си превъплъщение в Рангел Чеканов, изпреварвайки колегите си Кръстьо Лафазанов за ролята му на Йордан Лютов в „Столичани в повече“, Филип Аврамов като Коцето в „Домашен арест“, Антон Радичев в култовия образ на бившия военен Еделвайс Джамбазов в „Етажна собственост“. Когато трябваше да получи приза си, Нейков едва успя да изкачи двете стъпала към сцената на конферентната зала.

От няколко години комикът все се оправдава, че пълнее на нервна почва, но истината е, че не спира да се тъпче, като за световно. Кръвното му налягане в резултат на това станало по-високо от връх Монблан, а двата камъка в бъбреците му все повече го измъчвали, сърцето му пък, често се разхлопвало.

170-сантиметровият актьор трябвало да свали излишните 80 килограма от теглото си, иначе го грозял инфаркт. Въпреки предупрежденията на лекарите да отслабне, Любо не вземал никакви мерки, а колегите му били сериозно обезпокоени не само за здравето, но и за живота му.

Любимецът на зрителите любители на комедийния жанр, многократно е признавал, че да си похапва е неговата голяма слабост и обича масата му винаги да е препълнена с храна. Нейков, който успешно продуцира забавното шоу „Комиците“ и не спира да „тъче на няколко стана“, озвучавайки анимационни филми и снимайки се в тв реклами и сериали, изобщо не се притеснявал, че е изправен пред опасността да губи роли заради внушителните си форми. „Скоро ще е подходящ единствено за рекламата на салам „Народен“, жалят го актьори.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Любо Нейков ще се пръсне"

  1. Нори   03.01.2014 at 12:07

    Ще губи роли, я! На мен като зрител, вече ми е неприятно да го гледам, независимо от таланта му. Немислимо е да го гледаме като Ненка. Всъщност не знам дали още я правят, от година-две не гледам „Комиците“.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *