Любо Нейков счупи стол от дебелина!

След случката Любо Нейков се зарекъл да вземе мерки и да стопи излишните си килограми

  Обичният актьор Любо Нейков се предава пред лакомията и остава непоклатим пред опитите на Руслан Мъйнов да го сложи на диета. Известният комик вече е заприличал на ходещо буре и въпреки проблемите, които излишното тегло му причинява, отказва да вкара в ред здравето си.

Преди седмица Нейков успял да счупи стола в кабинета си. Докато се люлеел важен-важен в коженото кресло, то поддало под телесата му и изпращяло.

Миг по-късно облият Любо се озовал на земята. Нейков започнал да се смее неистово на злопоуката, а случката моментално се превърнала в най-коментираната тема в офиса. Оказало се, че столът издържа до 150 кг, а както е известно, шоуменът вече надхвърля тази психологическа граница. По-късно Нейков с неохота признал, че работата с килограмите вече е опасна и трябва да вземе незабавни мерки.

Подобни грижа от няколко месеца няма Руслан Мъйнов. Миналата година благодарение на метода на американския д-р Бари Спиър, наречен „Зоната“, изпълнителят на рефрена „Всичките прасета на мезета“ се освободи завинаги от 25 кила паласки и тлъстини. Сега отчаяно се мъчи да убеди колегата си да го последва.

„Много хора успях да запаля, но Любо се опъва. Най ме кефи да го дразня, когато имаме общ скеч и излезем на сцената. Аз съм вече строен като манекенче, а той с корем и гуша изпуснал се пред театрали Мъйнов наскоро. Останалите актьори от „Комиците“ подмятали на Нейков да прегърне идеята на Руслан. Той обаче чистосърдечно си признавал, че няма подобна воля.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *