Любо Нейков пристрастен към бургери

Любо Нейков, нехаен към здравето, безкритичен към пълните чинии...
Любо Нейков, нехаен към здравето, безкритичен към пълните чинии…

Продуцентът на „Комиците“ Любо Нейков дължи неизмеримите си телеса и на редовно прекаляване с вредните храни от веригите за бързо хранене. Преди седмица Любо изплаши културоведите и светски персони, отбили се на церемонията „Златна бленда“. За ролята си на Рангел Чеканов в „Столичани в повече“ Нейков получи отличие за Крал на комедията.

Любо Нейков Комикът обаче е и абсолютен фаворит за Крал на шишковците. От екипа на хумористичното му предаване издават, че най-малко два пъти в седмицата шефът им задължително се отбивал през столичен мол, на последния етаж на който се угоявал като праскиня, изреждайки почти цялото меню. Любо не само нямал отношение към собственото си здраве, но почти винаги компания в преяждането му правела тригодишната му дъщеричка Анна. Гледайки от баща си, горкото дете лапало от раз над 2000 калории под формата на хамбургери, картофки и чипсове.

В театралната гилдия пък са взели актьора за подбив, присмивайки се на килограмите му. Започнали да му измислят жлъчни прякори от сорта на Шишко Нейков, Шрек и Господин Пух.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *