Любо Нейков купи четири апартамента наведнъж! Вижте какво ги прави!

Любо НейковЛюбо Нейков има страничен бизнес, който изхранва цялото му семейство и му осигурява охолен живот.

Съвсем наскоро той си купил нови четири имота в центъра на София, направил им козметични ремонти и ги шътнал под наем. Напазарил ги на едро и вложил цял милион в четирите, без да има намерения да живее в тях. Те се намират в района на университета и привличат преподаватели, много богати студенти от провинцията, както и бохеми.

Актьорът броил смешни пари за тях, понеже ги купил от банка на търг, а предишните им собственици ги изгубили заради дългове. И веднага успял да си намери наематели. Включително и приятелско семейство, което му плащало само…1500 лева на месец, нищо  че в района имало и по-евтини квартири.

Шефът на „Комиците” бил горд притежател и на три къщи. Едната била в Банско и смятал да ходи там със семейството си, но бързо разбрал, че е по-изгодно да я дава под наем по време на сезона, а самият той да отсяда, когато има време в скъп хотел. Другата била пак в същия район, но превърната в къща за гости. Любо-НейковТретата обаче е в Гърция и му се досвидяло да я дава под наем. Тя била неговото бижу и не искал чужди хора да ползват мебелите му и да пълнят с негативна енергия стаите. Всяко лято той отивал с дъщеря си и съпругата си там и изкарвал един месец в тишина и спокойствие.

За сметка на това никога на стъпвал в апартамента си в Слънчев бряг заради шума и лудницата наоколо и го давал под наем.

От наемите комикът взимал близо 12 бона на месец и издържал семейството си, а всички останали хонорари трупал в банка, за да купи следващия си имот, разказват негови приятели.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *