Любо Къртицата профука хонорара

Любомир Жечев тръгна из Европа с парите от „Къртицата"
Любомир Жечев тръгна из Европа с парите от „Къртицата“

  Победителят от риалити предаването „Къртицата“ Любомир Жечев се отказа да инвестира наградата си в смислени проекти и предпочете да обиколи Европа и да разпуска по родните плажове.

Журналистът от Търговище, който заби певицата Рут Колева, вместо да използва наградата си от близо 120 000 лв. в свое печатно или електронно издание, реши да става софиянец и да си купи апартамент в столицата. Преди това Любо успя да покори Айфеловата кула във Франция, където прекара няколко дни с компания. След това баскетболистът обиколи родното Черноморие с шумна компания, с която щурмуваха тузарските заведения за негова сметка.

Любомир Жечев мореБаскетболистът продължава да бъде верен на Рут и се е превърнал в пиар на певицата. Приятели на Любо в Търговище разказват, че по подобен начин откритието на Сашо Диков в „Канал 3″ е профукал парите, които спечели в „Сделка или не“. Тогава Любо Къртицата обеща да ги дари на родителите си, които са учители по физическо в основно училище и държат лавката в школото. 10-те бона, които взе от Румен Луканов, така и не стигнали до семейство Жечеви, а потънали в почерпки и екскурзии в чужбина.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *