Любо Киров едва не убил майка си в катастрофа!

Любо КировПевецът Любо Киров видял ръката на Бог, която го спасила когато два пъти бил на косъм от смъртта, признава самият той. „Усещаш специално присъствие. Вдигаш се от земята, сякаш летиш. Разбираш кои са важните неща, осъзнаваш, че земния ти път всъщност е малка част от цялото ти съществуване“, разказва бившият съдия в „X-Фактор“. Той е сигурен, че образите, които е видял не са плод на халюцинации и има висша сила, която направлява живота ни.

Преди години Любо преживял животоспасяваща операция вследствие на спукан апандисит и последвал перитонит. Изпълнителят ясно си спомня как получил остри болки в коремната област и в следващия момент изгубил съзнание. Тогава видял образа на Бог, който бил облян в бяла светлина. Чертите на лицето му не се различавали ясно, но Любо с голяма точност описва ръката му, която сякаш го погалила и му посочила обратния път.

„Чях глас, казващ ми, че е време да се връщам, че няма да умра сега. Ръката ме помилва, усетих безусловната любов на Бог – това е чувството, че си обичан, без да бъдеш съден – просто заради това, което всъщност си ти“, разказва Киров за вълнуващото си преживяване.

Когато дошъл в съзнание, той разбрал, че операцията е продължила няколко часа. Коремните му органи били възпалени. Наложило се лекарите да извадят червата му, да направят промивка и едва успели да спасят живота му.

Любо Киров катастрофа

Бовшият съдия от „X-Фактор“ не споделил с никого за виденията си, защото се опасявал, че ще го помислят за луд. Това, което съзрял на границата между живота и смъртта обаче силно го впечатлило и той се разплакал неудържимо като малко дете. Любо започнал да се моли на Господ да се оправи, да има силни да се възстанови. И бил сигурен, че Той ще се вслуша в молбите му.

„Всеки ден има Божия намеса в моя живот. къде видима, къде – не! Човек вижда до върха на обувките си, а Бог вижда надалеч. Ако вярваш, той ще ти помогне“, категоричен е певецът.

Той съзрял Господ за втори път, когато катастрофирал тежко и оцелял по чудо. Тогава отново получил странни видения, за които е убеден, че не са плод на зрителна измама или игра на съзнанието. Любо и майка му се придвижвали с кола към вилата им, когато той не успял да вземе един от острите завои по пътя. Изпълнителят признава, че е карал по-бързо от обичайното и в момента, в който натиснал спирачките колата се обърнала. Двамата с майка му полетели с главата надолу и в този кратък миг Киров видял като на лента целия си живот. Тогава сякаш някаква силна ръка хванала колата, обърнала я и тя паднала на гумите си като в памук.

„Ако видите снимка на колата след инцидента, няма да повярвате, че сме оцелели. Аз съм виновен, защото не съобразих скоростта, с която шофирах. Можехме да умрем, но се измъкнахме живи благодарение на Господ. Това е неговата любов. Той се намеси с неговата воля в момента, когато изгубих контрол над автомобила“, разказва изпълнителят.

С Божията помощ той успял да се измъкне и от наркотиците. Любо не крие, че в един период от живота си пробвал всякакви стимуланти. Но установил, че това е самоубийство и съумял да се откаже преди да е развил зависимост.

„Мисля, че имах мярка и не успях да се подхлъзна като някои други колеги. С наркотиците попадаш в друг свят, но те не решават проблемите ти. Аз навреме разбрах, че нито са ми необходими, нито му помагат. В момента пуша само цигари, това е единственият ми порок. Даже и алкохол рядко пия“, твърди бившият съдия от „X-Фактор“.

Той се опитва да убеди околните, че трябва да разграничават своите действия от Божията воля. „Много хора бъркат и си мислят: Ето, Господ ме наказа! Няма такова нещо! Ти сам се прецака, а Бог те измъкна в последния момент“, казва Любо.

След свръхестествените си преживявания на прага на смъртта, той започнал да чете книги по темата и осъзнал, че има и други като него. Катастрофата развила сензитивността му и често имал пророчески сънища или предусещал бъдещи събития.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *