Любо и Рут Колева не са правили с*кс

Любо и Рут Колева

  Оказа се, че „ШОК“ пак уцели в десятката, когато преди няколко седмици написа, че Рут и Любо са заедно единствено заради обстоятелствата в „Къртицата„, и че след финала на шоуто, двамата ще се разделят, защото просто не са един за друг!

Това, което вестникът тогава предрече, е на път да се случи на практика!

В интервю за светско списание победителят в риалитито призна, че връзката му с певицата не върви както трябва и че не се знае дали ще останат заедно:

„След финала на „Къртицата“ с Рут се чухме и се видяхме, но не мога да кажа съвсем категорично, че непременно ще се случи нещо между нас, както не съм толкова сигурен, че тя не съществува в момента за мен като човек“, заяви спортният журналист. И допълни, че със соул изпълнителката все още не са консумирали връзката си.

Вещи в областта на сложните и деликатни отношения между мъжете и жените са категорични, че щом досега не са си легнали, то това едва ли ще се случи някога.

„Ако наистина между тях имаше тръпка, досега сто пъти да са смачкали чаршафите, въпреки че Рут е бременна. Фактът, че още не са го направили, значи, че са на път да разритат!“

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *