Любов избухна в „X Фактор“

Наско и Нелина вече са интимна двойка
Наско и Нелина вече са интимна двойка

Любов и интриги тресат „X Фактор“ в последните няколко седмици. Преди да стане ясен финалистът на формата, се разкри, че сред участниците са пламнали горещи чувства.

Наско и Нелина „X Фактор"Хора от екипа на шоуто разкриват, че рапърът Наско, който е любимец на Саня Армутлиева, и гордостта на Заки Нелина, тайно са станали гаджета. Двамата са на по 17 години и хормоните им точно сега бушуват шеметно. Кандидатите за слава обаче се разбрали да не раздухват много отношенията си, понеже това щяло да повлияе на непълнолетните им фенове, които били тяхната основна подкрепа с есемеси.

„Наско печели от това, че момиченцата го харесват. Нелина пък пълни очите на пуберите с голите си тоалети и те гласуват за нея. Ако връзката им се афишира, ще има много разбити сърца и разочаровани тийнейджъри“, издават стратегията на певците хора от екипа на шоуто.

Менторитете и продуцентът Маги Халваджиян им обаче решиха да използват любовната им история, за да вдигнат рейтинга на шоуто. Арменецът, който има опит със събирането на екранни двойки като Мария Игнатова и Димитър Рачков, лично настоял следващите епизоди до финала да минат под знака на Наско и Нелина и така да разкрият тайната им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/_ObVG9Lp2VA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *