Любовниците на Преслава и Анелия се сбиха в бургаска дискотека

Преслава и Бирмата

  Гаджетата на Анелия и Преслава – Иляка и Малката Бирма, се сбиха в дискотека на Южното Черноморие, за да засвидетелстват любовта си към изгорите си, се разбра от очевидци на грозната сцена.

Преди да се стигне до юмручната саморазправа, Преслава и Малката Бирма седели във ВИП сепарето на дискотеката и се гушкали любовно.

„Не само че не са се разделяли, но Преслава и Бирмата са по-влюбени отвсякога“, коментирали присъстващите. Преди месец отношенията на певицата и заможното й гадже внезапно охладняха, но днес очевидно двамата отново са неразделни.

Анелия

След като пийнали порядъчно, Преслава и любовникът й се отправили под ръка към изхода на дискотеката.

Там се забавлявал в мъжка компания дългогодишният любим на Анелия – Иляка. Докато се разминавали, Бирмата подхвърлил неприлична забележка по адрес на бившата на Коко Динев.

„Никой не разбра какво точно е казал Бирмата, но Иляка беше повече от вбесен. Започна да крещи: „Какъв си ти да говориш така за Ани!“, и му се нахвърли с всичка сила“, разказват присъствали на грозната свада.

Вместо да озапти любимия си и да предотврати мелето, Преслава гледала безучастно сеира.

Преслава

„Да засвидетелстват любов ли искаха, какво ли“, недоумяваха желаещите кротко да се забавляват в дискотеката.

В крайна сметка охраната на заведението успяла да охлади страстите на буйстващите мъже. „Двамата любовници имаха поведение на дебеловрати бизнесмени от мутренските времена.

Трябва да се обуздаят, защото следващия път някой може да пострада“, възмутиха се очевидци.

Все още не се знае каква е била реакцията на Анелия, когато е разбрала за грозната обида, както и как се отразило това на отношенията с колежката й Преслава.

„Кой знае, може тъкмо Преслава да е подтикнала гаджето си да се заяжда с Иляка“, чудеха се посетителите в заведението.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *