Любовница на наркобоса Варсанов е адвокат на Дъмпела

Адвокат Радост Караиванова

Скандално известната юристка Радост Караиванова се е заела със случая на Багата. Изненадващо за всички, бившата любовница на наркодилъра Илиян Варсанов пое защитата на Даниел Стефанов – Дъмпела, който е задържан по обвинение в опит за убийство на самбиста Благой Иванов.

Адвокатката, която заради привлекателния си вид покрива всички норми за участие в еротичен филм, не успя да измъкне Дъмпела от ареста. На заседанието си през миналата седмица, магистратите наложиха мярката „задържане под стража”. Въпреки добрата си подготовка и пламенна реч, Караиванова не успя да извади клиента си на светло. Съдиите по никакъв начин не поискаха да пуснат Даниел, като се мотивираха, че са налице сериозни предпоставки за извършване на ново престъпление от обвиняемия.

Илиян Варсанов

Името на сексапилната юристка Радост нашумя преди няколко години, след като бе изгонена от МВР, защото криминалисти разкриха, че има връзка с Илиян Варсанов, който е сочен за един от най-сериозните наркобосове в България. Първоначално дамата работеше в отдела за тежки престъпления, но после бе прехвърлена в отдел „Наркотици”. Караиванова изкара четири години, от 2 000 до 2004, като точно в този момент е била гадже на Варсанов.

Тогава тя обаче не се предаде и набързо стана юрист. Нейни колеги споделят, че тя действително е компетентна и разбира от работата си.

Виж видео:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Любовница на наркобоса Варсанов е адвокат на Дъмпела"

  1. Лазар Белев   18.04.2012 at 15:32

    Е то че в България, като малка държва всички сме навързани и че полицаи и престъпници често са си роднини се знае отдавна. Няма и никакъв проблем след като те изхвърлят от МВР поради нерегламентирани контакти да си работиш като адвокат. Никой не ти търси отговорност, то и за това дознателите се посвъртят малко из системата, колкото да научат тънкосите на занаята, и след това отиват да бачат като адвокати по наказателни дела. Това е действителността за съжаление.

    Отговор
  2. Адвокат   01.08.2012 at 15:27

    И както показва последната информация по случая адвокат Караиванова се е справило повече от блестящо със случая. Като цяло защитата на Дъмпъла ще я изстреля доста напред в кариерата и ще я нареди в елита на адвокатите по наказателно право.Дет се вика дай Боже всеки му. 🙂

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *