Любовницата на Тачо, Зорница Линдарева с мерцедес в устата

Зорница Линдарева
Зорница Линдарева

Поне 10 пъти е играл скалпелът върху лицето и фигурата на Зорница Линдарева – манекенката, която докара буреносни облаци над семейството на Жени Калканджиева и Стефан Манов – Тачо. За последните десетина години, докато се сдобие със сегашната си визия, с която прелъсти съпруга на модната шефка, стройната столичанка е претърпяла шокираща метаморфоза.

Допреди да се амбицира да се превърне от грозното патенце в красив лебед, скандалната Зорница била трътлеста тийнейджърка. Въпреки че не можела да се похвали със стройна фигура като сегашната, Линдарева била мъжемелачка и момчетата в столичното 97-мо СОУ в „Люлин“ й налитали заради атрактивния за времето си външен вид – изрусени до бяло коса и скъпи дрешки от мама и татко, които и тогава, и сега въртят преуспяващ бизнес.

Още преди да завърши училище, Зорница омотала не кого да е, а сина на първия български космонавт Георги Иванов. Назорница и тачо абитуриентския си бал бъдещата моделка дори дефилирала под ръка с именития наследник Иван Иванов. Даже се гласяла да става снаха на космонавта, но щом животът я дръпнал за яката след 12-и клас, Линдарева зарязала Иван и хукнала по други мъже, казват нейни съседи от бл. 429 в четвърти микрорайон.

Зорница тежеше около 85-90 кила и постоянно имаше комплекси от тялото си. След училище напусна „Люлин“ и рядко се мяркаше из квартала. Може би вечните й проблеми с килограмите са я подтикнали след това да се подложи на драстично отслабване“, продължават източниците ни.

За 10 години баджаначката на Жени променила външния си вид до толкова, че сега съседите и съучениците й да я разпознават единствено по рядко срещаната фамилия. Вливайки се в модните среди, Линдарева прекъснала контакти с приятелите си от най-населения столичен квартал с изключение на един-двама, които станали свидетели на пълната й промяна.

Зорница Линдарева Зорница започнала да слабее със спорт и зверски диети. Благодарение на тази комбинация месата й не увиснали при загубата на килограми. „Но за настоящата й визия основната заслуга е на пластичните хирурзи. Само в устата й е „паркиран“ почти цял мерцедес, свидетелстват очевидците на преобразяването на Зорница.

Един от най-известните и скъпи стоматолози в София, д-р Селар Франсис, който е председател на Българската академия по козметична и дентална медицина, буквално пренаместил лицето на моделката. Извадил й мъдреците, след което цялата й челюст минала напред и се променила захапката й. По този начин арабинът изтеглил лицето на Зорница, което преди това имало по-овална форма, Франсис подменил всичките й зъби, поставил най-скъпите фасети, като накрая сметката ударила петцифрена сума.

След отслабването Линдарева се вманиачила, че й стърчат плаващите ребра. А пък искала да има по-тънка талия. За да угоди на суетата си, отново легнала под скалпела. Само операцията за отстраняването на ребрата струвала към 4000 хил. евро. За да завърши напълно новото си „Аз“, съперницата на Жени Калканджиева наблъскала и устните със силикон и гърдите със задължителните импланти. Тунингът на бюста й излязъл 4500 хил. евро.

Зорница Линдарева Диетите обаче докарали на Зорница огромни здравословни проблеми. Вманиачена веднъж завинаги да се раздели с тлъстините и да привлече вниманието на силния пол, в продължение на половин година Линдарева била на границата между булимията и анорексията.

„Обикновено на манекенките се гледа като на тъпи и необразовани, но Зорница има две висши – финанси в УНСС и психология в Нов български университет. Имаше един период по време от първото й следване, в който редовно отсъстваше. От гладуването, породено от страха да не надебелее отново, организмът й се бе сринал напълно. После се случи пък обратното. В един момент започна безобразно да поглъща огромни количества храна и да самопредизвиква повръщане. Приеха я в болница. Докато се оправи, не успя да завърши един от семестрите, след което взе два накуп“, разкрива житието на Линдарева нейната състудентка от университета Таня Илиева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *