Любовницата на Зуека съблазнила и Кръстю Лафазанов

Зуека и Кръстю Лафазанов (вдясно)

  Краят на семейната идилия на Зуека и жена му Нина Димитрова сащиса всички техни почитатели. За най-приближените хора до актьорския тандем обаче раздялата не е чак толкова изненадваща. В антуража на звездите от театър „Кредо“ заподозрели докъде ще се стигне още когато Васил Василев проявил първи симпатии към фаталната Анна Вичева.

Въпросната дама, за която и самият Зуек призна, че му е любовница, може да не е популярна в публичното пространство, но в арт средите добре я знаят каква е.

„Алкохоличка е много преди да забие Зуека. Пиянството й е тежко, всички, които са били в нейна компания, са наясно с това. Анна обожава да се налива с алкохол, без изобщо да се срамува от това, а е в състояние и да се търкаля под масата“, категорични са наши източници, претендиращи да са наясно с пороците на Вичева.

Анна Вичева

Алкохолизмът и перманентната депресия на десет години по-младата от Зуека госпожа, уви, не са най-лошите й качества. От обкръжението й издават, че тя открай време си пада фатална прелъстителка. Разтурикъща е и винаги се цели в мъже с дългогодишен щастлив семеен живот.

Една от най-пикантните истории по адрес на Анна гласи, че навремето тя имала мерак да съсипе и брака на Кръстю Лафазанов. Актьорът от „Комиците“ и „Столичани в повече“ топлел леглото й, но в крайна сметка успял да се отърве от нея, без семейството му да пострада сериозно от това. Любовната афера между Анна и Лафазанов започнала преди 15 години. Началото било поставено на снимките на българския филм „14 целувки“, където Вичева била помощник-режисьор, а Лафазанов играел главната роля.

От кафе на кафе близостта между двамата взела да нараства с всеки изминал ден, а накрая се стигнало дотам, че целият екип разбрал, че са любовници.

Анна, разбира се, хич и не изпитвала неудобство от факта, че гологлавият комик е женен и има имидж на примерен съпруг в обществото.

Проблемът за прелюбодейците се появил, когато съпругата на Лафазанов започнала да подозира какви ги върши мъжът й. Благоверната Елена била уведомена от „приятели“, че Кръстю й кръшка с много по-млада режисьорка и ако не вземе мерки по въпроса, може да получи молба за развод.

Зуека и жена му Нина Димитрова преди раздялата

Ужасена за сигурността на брака си, госпожата не се поколебала и провела кръстосан разпит на талантливия комик.

Лафазанов започнал да мънка и увърта, което вбесило Елена. Скандалът придобил толкова чутовни размери, че ядосаната съпруга влязла в банята и започнала да чупи плочките, хвърляйки по тях различни предмети. Семейната свада стигнала чак до ушите на съседите, които се чудели какво става в иначе кроткото актьорско семейство.

В крайна сметка законната съпруга вразумила палавника и той бил принуден веднага да прекрати извънбрачната си връзка с Анна Вичева.

Тази развръзка обаче не обезкуражила режисьорката – напротив, подпалила още повече интереса й към женени мъже. По-късно Анна се запознала с Васил Василев – Зуека и приложила схемата на бавно и постепенно сближаване. Този път усилията й дали категоричен резултат и дребничкият шоумен напуснал половинката си Нина, за да заживее под един покрив с любовницата си.

 

Шерката на кукубеца се отрече от него

След като Васил Василев напусна семейството си, щерка му Девина се е отрекла напълно от него. Тийнейджърката изпаднала в депресия от постъпката на баща си и не желаела повече да се вижда с него. Близки до зарязаните Нина и Девина издават, че момичето спряло да вдига телефона на татко си и го смятало за предател.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Любовницата на Зуека съблазнила и Кръстю Лафазанов"

  1. Cynthia   08.11.2021 at 12:52

    always i used to read smaller articles or reviews which also clear their motive, and that is also happening with this
    piece of writing which I am reading now.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *