Любовникът на Преслава забърсал и Ивайла Бакалова

Ивайла и Преслава

Спряганият за титуляр в леглото на Преслава – Жоро Бирмата, забърсал и Ивайла Бакалова, докато се клел във вечна вярност на чернокосата певица.

Според запознати, той доста се изръсил, докато се докопа до прелестите на манекенката, но въпреки това не се отказал, докато не постигнал целите си. Жоро бил провокиран от действията на Преслава, която първа нарушила обета за вярност, като си лягала едновременно и с другия си сърдечен донор Цветелин Маринов – Цуни.

Действието с Ивайла се развило по новогодишните празници, когато плейбоят най-накрая даврандисал, че Преславка не е от най-кротките булки. Той поканил Бакалова на разходка в Истанбул, където да си прекарат по празниците. Обещал, че ще поеме всички разходи за мероприятието, като поканил и сестрата на манекенката Божидара. Край Босфора ги настанил в хотел с пет звезди, а за да умилостиви напълно компаньонката си, дал пари и на майка й, за да заведе внучката Рая на почивка в планината.

Жоро Бирмата и Преслава

Жоро обаче не спрял дотук и по случай настъпването на новата година, подарил на Ивайла скъпа брошка, която струвала има-няма 20 000 евро. Разглезената мацка обаче съвсем за кратко била благодарна на спонсора си и още на втория ден започнала да се държи нетърпимо. От компанията, с която били заедно в Истанбул разказват, че хубавицата непрекъснато правела фасони дори и за най-малкото нещо. Това изкарало Жоро от равновесие и в крайна сметка той прибрал скъпия подарък, след което се върнал в България. Тук решил да потърси начин за затопляне на отношенията с Преслава, но тя духнала на почивка в Дубай с другото си гадже – Цуни.

Като за финал:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Любовникът на Преслава забърсал и Ивайла Бакалова"

  1. Pepi   31.07.2023 at 13:23

    Gorcata Availa.Taka schte vqzpitava i dqschterite siiiii!

    Отговор
  2. Pepi   31.07.2023 at 13:25

    Gorcata Availa.Taca da vqzpitava i dqschterite siiiiii!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *