Любовникът на Гала – Стефан ходи по чуждо!

Гала и Стефан

  Не е случайна вековната поговорка, че всичко на този свят се върти и рано или късно всеки получава заслуженото си. На своя гръб я изпитвала в момента популярната телевизионна водеща Гала. Блондинката от малкия екран изловила любовника си Стефан, чието семейство разруши, в изневяра, шушука се усилено из кулоарите на Нова телевизия.

Водеща на сутрешното токшоу „На кафе“ отдавна омръзнала на по-младия бизнесмен. Най-вече защото годинките й неусетно напреднали. Зад гърба на плевенчанката, навъртяла вече 45 лазарника, похотливият Стефан трескаво се озъртал за нова плячка, по-свежа, около 35.

Покрай Гала приятелят й завъдил доста контакти и познанства сред хайлайф и бизнес средите, а за проводник към тях ползвал телефонния указател в джиесема й.

„Пуска в действие стария изтъркан номер, с който преди години плени и Гала. Праща есемеси на известни нейни приятелки с положение и възможности. После се извинява, че уж е объркал номера. Нали си спомняте, че по същия начин удари джакпота и при Гала. Връзката им започна след няколко разменени съобщения“, разкриват осведомени дами, при които обаче Стефан ударил на камък.

Любовникът на Гала планирал отдалеч раздялата им и заради неистовия й мерак да се сдобие с още едно дете. Заради възрастта й обаче водещата не може да зачене по естествен път и открай време врънка партньора си да я забремени инвитро.

Пресметливият Стефан обаче нямал никакво намерение да става отново баща. Той има едно дете, момиче, от бившата си съпруга Росица. Отделно пък му се налага да отглежда и дъщерята на Гала, тийнейджърката Мари.

„Писнало му е от постоянните намеци за инвитро бебе. По-лесно е да смени жените, отколкото да се ангажира с отглеждането на трето дете„, коментират от обкръжението на двойката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *