Люба Кулезич гостува на Лепа Брена по Коледа!

Люба Кулезич

  Лепа Брена за пръв път допусна журналисти от България в своя дом. Екипът на „Насреща Люба Кулезич“ заедно със сръбския оператор и мениджър Владо Угринич получи покана да гостува на певицата в навечерието на Коледа, за да заснеме най-съкровената изповед на балканската дива.

Безупречно изглеждаща и в перфектна форма, Брена посрещна тв екипа в семейната им крепост — луксозно имение в затворен комплекс в центъра на Белград. Зад високите дувари лепотицата живее със съпруга си – бившия тенисист Бобан Живойнович и тримата й синове – Филип, от първия брак на

Лепа Брена праща целувка на всичките си български почитатели

мъжа й, Стефан и Виктор. Обгрижва я икономка, разхожда се с шофьор, а противно на очакванията за спокойствието й се грижат не гардове, а пет кучета.

Интериорът на резиденцията е изцяло по неин архитектурен проект и дизайн, а всеки от домашните й има собствен апартамент. Към децата си тя се обръща с нежното – моите трима мускетари и е готова да говори за тях безспир, с онази майчинска любов, която се познава по особения блясък в очите и носи негласното послание – аз съм тук, до теб и никога няма да те оставя.

Брена се отдаде на откровения пред репортер на „Насреща Люба Кулезич“

В интервюто, което ще бъде излъчено тази неделя в предаването на Люба Кулезич по ТВ 7, Лепа Брена откровено разказва и за отвличането на сина й Стефан през 2000 г. Няколко години по-късно съдбата й е подготвила нов удар — по време на концерт ръката й изтръпва, а диагнозата е венозна тромбоза. Заболяването коренно променя ежедневието й, начина на хранене и навиците. „Но аз имам спартанска дисциплина“, споделя Лепа Брена, убедена, че няма нищо, с което да не може да се пребори.

Лепа Брена пред дверите на луксозното си имение, намиращо се в затворен комплекс за тузари в центъра на Белград

Грандамата на фолка връща аромата на спомените си в малкото босненско градче Бръчко, където е израснала, разказва за родителите си, първите стъпки на сцената, големите концерти с оркестър „Сладки грех“, срещата си с българската пророчица Ванга и с носталгия „прожектира“ в съзнанието си лентата за обединената някога Югославия. Разкрива връзката на семейството си с известния от близкото минало ураган на корта Борис Бекер, показва автопарка си и издава мечтата си за своето следващо прераждане.

Уникалното интервю ще се излъчи в 2 части в предаването „Насреща Люба Кулезич“ по ТВ7 – тази неделя, 30 декември, и в първото издание за 2013 г. – на 6 януари.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Люба Кулезич гостува на Лепа Брена по Коледа!"

  1. брей   29.12.2012 at 19:31

    да отива и да не се връща отново да ни досажда

    Отговор
  2. 1   30.11.2022 at 16:00

    1

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *