Лъскат ново студио за Николета Лозанова

Николета Лозанова Папараци
В ново, още по-луксозно студио ще води предаването си „Папараци“ Николета Лозанова. Студиото е оборудвано с нов изящен и скъпарски декор, за да отговаря на имиджа на най-обсъжданата, но и най-копираната от младите момичета у нас.

През новия сезон клюкарското й предаване удари рекорден рейтинг и се превръща в топ телевизионна сензация. В последното предаване, в което олимпийската шампионка Мария Гроздева разкри за първи път как се е преборила с рака, е приковало към екраните 46 % от всички зрители, които са гледали телевизия в този момент. Въпреки ужаса си, че могат да бъдат хванати в крачка, всички известни личности в България се надяват да бъдат поканени да разкрият душата си пред камерите на „Папараци“.

Звездите са провокирани да направят откровени изповеди и да признаят греховете и възходите си, вместо да дават пиарски интервюта, които очаквано не предизвикват никакъв зрителски интерес и рекламата се оказва напълно провалена.

Преди Мария Гроздева в „Папараци“ се изповядаха Ирина Флорин и Азис. Кралят на попфолка за първи път призна защо се е разделил с Николета, макар все още да няма сили да й подаде ръка отново.

Изповедта му събра пред екраните рекорден брой зрители. Някои от тях може и да не харесват костинбродския славей, но за първи път успяха да надникнат в душата му, коментират телевизионни анализатори.

Заради забележителните резултати предаването „Папараци“ категорично се превърна в изповедалнята на известните, които се домогват по всякакъв начин до студиото, за да разкрият истинската си същност пред зрителите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *