Лъже ли Папи Ханс, че с Дара са разделени? Ето каква е истината:

При влизането си снощи в къщата на „Вип Брадър“ поетът Константин Трендафилов, известен още като Папи Ханс, разкри сензационно, че с Дара са разделени!

Фенове на певицата обаче побързаха да го опровергаят, като заявиха, че допреди дни любимката им пускала общи снимки с него. Веднага се появиха подозрения, че младият поет- певец нарочно лъже, че е сам, както направи Тото миналата година, за да сваля наред мадами в шоуто и така да стане интересен на публиката.

Дара обаче опроверга теориите на конспирация в мрежата и призна, че с Папи Ханс се разделили преди един месец. Но запазили отлични приятелски отношения и затова продължавали често да излизат заедно.

Дара и  Константин Трендафилов се влюбиха по време на участието им в „Черешката на тортата“ преди година. Покрай нея, поетът реши също да пропее, под псевдонима Папи Ханс, което му донесе неочакван успех.

На прага на къщата на „Вип брадър“, той заяви, че иска да спечели шоуто. Играта му определено ще е доста интересна, но ще видим дали ще го изведе като победител.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *