Луна пипна смъртоносна болест! Вижте какво й откриха лекарите:

Луня 1Чалга динозавърката  Луна е болна от хепатит Б, но упорито крие диагнозата си.

Тя пипнала смъртоносния вирус по време на разкрасителна процедура, но не знаела, че е заразена. Едва когато започнала да чувства постоянна сънливост и умора, когато не успявала да запише клип, без да седне да си почине, отишла на лекар, разказаха приятелките й.

След рутинно кръвно изследване лекарите веднага открили завишени стойности на чернодробните ензими. Оказало се, че е изкарала болестта на крака, но черният й дроб бил силно увреден. Фолкаджийката трябвало да мине на сериозна диета и на поддържаща терапия, за да поддържа най-важния си пречистващ кръвта и токсините орган.

Оттогава тя има жълтеникав цвят на лицето, който крие с пудра и грим. Луна вече не е заразна за другите, обаче е опасна за самата себе си. Тя не трябва да яде тлъсти храни, в менюто й непременно й трябва да присъстват много зеленчуци и витамини,  а алкохолът й е ограничен до чаша вино на ден.

луняХората го хващат това по полов път, аз в обикновен салон за красота, ядосвала се тщеславната певица.

Тя пострадала по време на процедура с инжекции ботокс. Вместо да отиде в реномирана клиника, певицата отишла в обикновен салон за красота, където хигиената била на ниско ниво.

Сега заради диетата и многото чайове, които пие, Луна е отслабнала болезнено, но така се поддъра здрава. В противен случай има опасност да хване хроничен хепатит и дори цироза, която е смъртоносна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *