Луиза и Явор се разделиха окончателно!

Явор и Луиза

Звездната двойка едва дочака финала на „Стъклен дом“ и окончателно обявиха, че нямат нищо общо един с друг. Явно им писна да се правят на гаджета. Според техни познати, двамата били задължени от продуцентите в името на пиара да се правят на влюбени, докато тече сапунката.

След финала на сериала всеки от тях го ударил на собствен личен живот. Май има нещо вярно в цятата тази работа, съдейки по факта, че за първи път двойката няма да прекара лятната си почивка заедно. А само преди няколко месеца, те бяха неотлъчно един до друг, подобно на Пижо и Пенда. Това лято, по-малкият брат от фамилия Бахарови вече даде началото на плажния сезон в къмпинг „Градина”. А неговата тръпка Луиза, официално все още репетира дипломните си спектакли в Театралната Акадмия и планирала

Луиза Григорова

лятната да излезе във ваканция чак като мине втората половина на юли. Свидетелите се кълнат, че в момента  Луиза демонстрирала свободно поведение, като налазила колега от НАТФИЗ, докато бившият й любим в момента е свободен и докато не преживее раздялата нямало да се впуска в сериозни връзки. Което е малко странно, имайки предвид, че според красавицата именно Явор е бил инициаторът на окончателната им раздяла.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/VT_H0t5_txY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *