Луиза Григорова и гаджето на Калин Врачански се отдали на лесбо ласки

Луиза Григорова и Силвия Петкова

  Луиза Григорова няма спирачки! След като се раздели с колегата си от „Стъклен дом“ Явор Бахаров, палавата актриса реши съвсем да се развихри в леглото. С разкрепостеното си поведение тя дава да се разбере, че иска да се налудува и не се свени да заявява, че с удоволствие би станала лесбийка.

Научихме, че Луиза вече е направила първи стъпки в „обратна“ посока. При това не с коя да е, а със Силвия Петкова – гаджето на Калин Врачански.

Двете актриси се сближили покрай участието си в постановката „Тирамису“. Дружбата им се развила бързо и в един момент те станали неразделни.

„Силвето е чудесен човек. Много я ценя!“, признава Луиза. И допълва, че с колежката й имали еднакви възгледи за живота и затова така добре се разбирали.

Хубавиците ходели заедно по партита и често се прибирали в ранни зори. На един от купоните, полят с обилно количество алкохол, Луиза не могла да устои и посегнала на гаджето на Врачански.

Притиснали тела, двете си разменили страстни целувки. Когато обаче осъзнала какви ги върши, Силвия се смутила и се отдръпнала. Случката толкова я засрамила, че от този ден нататък Петкова все гледала да сменя темата, когато някой дръзнел да припомни кратката й лесбо авантюра.

За разлика от нея Луиза отдавна е доказала, че никак не се притеснява от публичната демонстрация на страст. Под въздействието на алкохола тя е способна на какви ли не щуротии. Пийне ли порядъчно, Григорова губи всякакви задръжки и става доста обичлива. Преди време девойката дори беше сгащена да изневерява на Явор Бахаров на пейка в столичен парк. След това двамата ту се събираха, ту се разделяха, но накрая къдрокоското окончателно я разкара. Силвия Петкова и Калин Врачански пък няколко години бяха лудо влюбени един в друг и връзката им вървеше гладко, докато актьорът не се докосна до славата със „Стъклен дом“. Тогава дойде и раздялата им.

Силвия с Калин Врачански

Наскоро пак се събраха и Силвия призна в интервю, че с Врачански ще останат заедно за цял живот. Той по думите й бил най-близкият й човек.

Уви, набеденият за секс символ Калин не гледа на връзката им така сериозно, колкото тя. В момента той се е отдал на активна почивка край морето, без да споделя това удоволствие с половинката си.

Екранният Камен Касабов никак не се чувства самотен и обикаля барове и дискотеки, като не пропуска да завърже нови запознанства с атрактивни фенки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *