Лош късмет донесла черната булчинска рокля на Стефания Колева в първия й брак!

Стефания Колева

   Стефания Колева отново е под светлината на прожекторите – този път със сериала „Женени с деца“, където влиза в кожата на българската Пеги Бънди (Цвети Бикова). Новата й роля вдъхнови злите езици да си припомнят позабравен слух, според който чаровната актриса имала афинитет към женските ласки.

Клюкарите твърдят, че именно пристрастеността на Колева към апетитните женски форми била причина за разпада на първия й брак с аниматора Владимир Шишков. След развода тя няколко месеца живяла сама, а злите езици са категорични, че това е периодът, в който актрисата най-много експериментирала в леглото.

Самата Стефания, разбира се, отрича да си пада по дами. Твърди, че явно връзките й с мъже не са достатъчно интересни, щом й приписват и такива с жени.

„С Владо се разделихме, защото си бяхме омръзнали. Разводът беше решение, което рано или късно трябваше да вземем“, обяснява тя причините, довели до краха на брака й. И допълва, че не съжалява за съжителството си с аниматора, защото така се появило най-хубавото нещо в живота й – 8-годишната й дъщеря Катерина.

Днес екранната Цвети Бикова все още не е забравила първите си срещи с Владо, които се осъществявали до Централния софийски затвор. По онова време Колева живеела в района на зандана и избирала за рандевутата си места, близо до дома й.

Владимир Шишков - първата любов на Стефания

  Шишков се проявил като много настоятелен ухажор – непрекъснато й пращал рози и любовни картички. Той бил неин колега във ВИТИЗ, но се сближили по-късно, когато Стефания вече играела в Театъра на армията.

Владо я гледал в „Майстора и Маргарита“ и се влюбил. Издирил телефонния  й  номер и започнал да й се обажда през ден, докато най-сетне чаровницата склонила да излезе с него. Не след дълго двамата   сключили брак и се родила дъщеричката им.

В момента момиченцето живее с майка си и втория й мъж – архитекта Йордан Ликов. Със съпруг №2 актрисата се свалила покрай плановете си за ново жилище. Докато обсъждали подробностите за бъдещата им сделка, между нея й архитекта обаче  прехвърчала любовна искра.

В резултат Колева се отказала от идеята да купува апартамент и се нанесла в дома на Ликов с малката Катерина.

Въпреки че след развода си звездата от „Женени с деца“ се била зарекла никога повече да не се омъжва,   не  след дълго   отново   се решила   на   тази съдбовна   стъпка. Имало и тържествена    церемония, пък макар и скромна. „Първия път исках да съм нестандартна булка и бях в черна рокля. Уви, бракът ми се разпадна. Мисля, че тъмният цвят ми донесе лош късмет. Затова втория път реших да заложа на класиката и облякох семпла бяла рокля. Искам да предупредя всички булки никога да не обличат черен тоалет, колкото и да е оригинално – носи нещастие!“, категорична е Стефания.

Ликов също като нея има потомство от предишна връзка – две деца

Дори дъщеря му вече го е дарила с внуци. Колева понякога гледа малчуганите, но предпочита те да не й казват „бабо“.

Арх. Йордан Ликов - вторият мъж на Стефания

  Голямото притеснение на актрисата е свързано с щерка й. След време девойката ще влезе в пубертета, а според Стефания това е много труден период. „Не искам да си спомням за тези години от живота си. Бях с около 10 килограма по-тежка, момчетата не ми обръщаха никакво внимание. От горе на всичко се обръснах и гола глава в знак на протест – целият свят ми беше крив.“, спомня си тийнейджърството звездата. И допълва, че дълго пазела всевъзможни диети, докато най-накрая успяла да балансира теглото си и да задържи свалените килограми.

Напоследък Колева поддържа фигурата си и с латино танци. Поне три пъти седмично посещава залата, където кърши снага под горещи ритми. Актрисата от „Женени с деца“ завела и дъщеря си Катерина да опита. Малката се запалила и дори направила забележка на майка си, че не си върти добре дупето като останалите какички.

Кръстена е на баба си

Колева е кръстена на баба си Щефания, която галено нарича „мама Щефи“. Възрастната госпожа е с австрийски корени и е предала чувството си за естетика и мода на своята внучка. Научила я дори да си шие тоалети, а й показала и как да готви вкусни манджи. Разкрила й рецепти, предавани в семейството от поколения.

„Една жена задължително трябва да бъде добра домакиня – да умее да шета, да готви, да шие“, нареждала мама Щефи на Стефания.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Лош късмет донесла черната булчинска рокля на Стефания Колева в първия й брак!"

 1. Таня   10.06.2012 at 0:06

  Дани, мило дете!
  Не мога да повярвам , че и и ти като мен си
  пораснал! Помниш ли Осетеново?

  Много щастие ти желая с тази изключителна жена- Стефания.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *