Лошите очи на Вихра пронизали Венета Райкова и тя си изкълчи крак

Венета Райкова

  Зла магьосница ли е Вихра? Въпросът на пръв поглед звучи абсурдно, но не е лишен съвсем от логика. Все повече хора си го задават след внезапната хоспитализация на Венета Райкова – новата врагиня на „отчаяната съпруга“.

Водещата на „Горещо“ се изказа не особено ласкаво по адрес на бившата жена на „опосума“ Иван Христов и после ненадейно си потроши кокалите. Нищо чудно вече и да съжалява, че се е захванала с Вихра.

Венета изплакала във вторник пред приятелите си във Фейсбук
да стискат палци, тъкмо тръгвала към болницата, понеже крака й зверски я болял след вчерашния инцидент на снимките. Молела се дано да не се окаже счупено. Мястото било страшно посиняло.

Сакатлъкът станал на снимките на стартиралото тези дни предаване на Нова тв „Национална лотария“ с водещ Захари Бахаров. Докато бързала да заеме място пред камерата, Райкова стъпила накриво и остра болка пронизала десния й крак.

Вихра Петрова

Първоначално тя помислила, че само се е навехнала. Уви, проблемът се оказал по-сериозен. Крайникът й се подул и станал синьо-лилав. Наложило се Венета бързо да пренареди ангажиментите си и да се запъти към най-близката болница.

Ден преди да се потроши, мис „Горещо“ нападна колежката си Вихра. Окепази я в новата си рубрика „Възход и попадение“. Там бившата жена на „опосума“ Иван Христов бе представена като кариеристка, „родена под жаркото южно слънце на Харманли“. Освен това Райкова намекна, че Вихра използва мъжете като трамплин за кариерата си и я даде като пример за това как „едно обикновено момиче може да успее и да се провали заради любовта.“

В рубриката „Възход и попадение“ се коментираше и прелюбодейството на „отчаяната съпруга“ с кадъра на БНТ Милан Кузов. Внушението бе, че никой не помни репортажите на Вихра в националната телевизия, но пък всички знаели какви ги е вършила под юргана с по-възрастния свой колега. „От женения бай Милан тя научава колко важна е любовта за професионалната кариера. Скоро обаче неподходящият любовник и телевизия са сменени с по-перспективни“, заяви Венета в предаването си „Горещо“, докато за фон се излъчваха снимки от сватбата на брюнетката с Иван Христов. Отмъщението на Вихра не закъсня. Във вторник тя се обърна към Райкова от единствената й останала трибуна – Фейсбук. В социалната мрежа изстреля язвителния коментар: „Когато вече си се изчерпал, изхабил и преекспонирал в телевизионния ефир, вършиш глупости. Безсилието те изражда и те превръща в това, в което се е превърнала „гражданката“ от Попово“.

В часа, в който Вихра публикува обръщението си, Венета сподели, че влиза спешно в болница. Още тогава водещата на „Горещо“ имаше съмнения дали не е пострадала заради негативната енергия, която й изпращат враговете. Според Райкова най-вероятно сакатлъкът й станал заради „лоши очи“.

Сега Вихра ликува, но дали случилото се с Венета е достатъчно да й оправи емоционалния баланс. Та нали напоследък тя буквално е ударила дъното. След като най-унизително бе изритана от бащата на дъщеря й Иван Христов, симпатичната брюнетка изгуби и последния си пристан – предаването „Споделено с“, което се излъчва в ефира на ТВ 7.

Съзнателно или не, наскоро Вихра прехвърли лошия си късмет не само върху водещата на „Горещо“, но и върху Кали. След като фолкпевицата зае мястото й в „Споделено с“, бе сполетяна от серия неприятности.

Мъжът й Антон Краус я напъди, а папараци я изловиха с любовника й Влади.

Вихра и до днес не може де преглътне, че е била заменена с фолкпевица. Не крие нито обидата си, нито разочарованието си. Затова е малко да се каже, че гледа със „зли очи“ в посока на Кали, изпълнителката на „Наш’та система 4-4-2″.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *