Лора Крумова с грандиозен гаф: Обвини британците в кръвосмешение!

Лора Крумова

  „Ако не бяха емигрантите, вашите жени във Великобритания щяха да имат по-спретнати мустаци от мъжете защото са сключвали брак с първите си братовчеди.“

Меко казано абсурдната констатация беше направена от Лора Крумова в национален ефир в предаването й „Тази неделя“. Гост й беше британският националист Найджъл Фараж, прочул се с негативните си коментари срещу румънските и българските граждани преди отварянето на пазара на труда на ЕС за тях от 2014 г. Той дойде в България по повод филм на британския телевизионен канал „Ченъл 4″.

Във филма, който се излъчи в края на миналата седмица, специално внимание е обърнато на телевизионното участие на

Найджъл Фараж

Фараж в студиото на Би Ти Ви. Забележката на Лора Крумова за обезобразените заради кръвосмешение жени на Острова остана незабелязана у нас, но за сметка на това, предизвика десетки хиляди негативни коментари светкавично след премиерата на филма в края на миналата седмица.

„Нима тази водеща е нормална и прави такива констатации от телевизионния екран? Много ми е интересно дали е запазила работата си след подобен гаф“, гласи един от най-сдържаните коментари на жители на Острова.

Самият Фараж очевидно се смути след нелепото изказване, въпреки че е известен с безцеремонното си и доста скандално поведение.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *