Лора Крумова оставя детето си

Лора Крумова
Лора Крумова

  Журналистката Лора Крумова е изявила желание да се върне на екран след Нова година, научихме от достоверни източници. Тя била амбицирана да вдигне отново рейтинга на предаването си в събота и неделя, където я замества колегата й Антон Хекимян. „Мислех, че ще искам да остана по-дълго вкъщи, но яростната конкуренция на телевизиите напоследък ме провокира да се включа отново в битката“, заявила Лора на най-близките си приятели.

Сотир и родителите на Лора ще гледат малкия Явор
Сотир и родителите на Лора ще гледат малкия Явор

Заради войната на телевизиите шефовете на Би Ти Ви обмислят нови идеи и дори разместване на водещи на най-рейтинговите предавания, за да не се уморят зрителите от едни и същи лица. Именно от евентуални рокади се страхувала най-много Лора Крумова. Тя се притеснявала да не би продуцентите да решат да спрат временно предаването или пък отново да експериментират нов водещ.

Затова журналистката предложила на Би Ти Ви да се върне на екран след Нова година, за да може съботно-неделният блок да постига отново високи резултати. Единственото й условие било да бъде в тандем с Антон Хекимян, тъй като все още са минали само няколко месеца, откакто е родила, и ще й е трудно сама да тегли предаването.

„Лора много обича професията си и се страхува, че ако отсъства много дълго време, зрителите ще я забравят. Камерите й липсват и сме сигурни, че няма още дълго да си почива“, смятат нейни близки.

По думите им Крумова в момента гледа новородения Явор в къща на родителите си в провинцията. Пред тях водещата споделила страховете си, а бабата и дядото изявили готовност да помагат за отглеждането на малкия през уикендите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *