Лора Крумова задължи Сотир да се кръсти

Лора Крумова

  Лора Крумова реши да покръсти мъжа си Сотир и дори вече планира церемонията. Инструкторът по сърф няма право на отказ, тъй като любимата му не ще неверници в семейството. По тази причина и синът й ще бъде вкаран в правата вяра веднага след раждането си.

Засега не е ясно кога точно любовникът на водещата ще влезе в църква и ще приеме Христос за свой бог. Кръстницата обаче се знае коя ще е – едната от двете най-близки приятелки и колежки на Лора – Генка Шикерова и Галя Щърбева. Ако на първата бъде поверена мисията да приобщи Сотир към православието, то втората ще има грижата да стори това с бебето на Крумова. Или обратното, зависи коя кога ще е свободна.

Водещата на сутрешните уикенд предавания на Би Ти Ви е категорична, че кръщенета ще има, но не и сватба.

Лора и Сотир

Тя признава, че не е никак романтична и не мечтае да се види в бяла рокля и с корона на главата до своя избраник. Навремето имала такова желание, но то се изпарило. „Разбрах, че булчинството не е за мен“, откровеничи първескинята.

Лора се чувства щастлива и без годежен пръстен и обещание за брачна халка. И никак не се притеснява, задето детето й ще носи клеймото „Извънбрачно“. „Да, такова ще е, както съм си мечтала. Винаги съм го искала смеейки се, заяви Крумова предидни, когато бе гост на колегите си от делничното предаване „Преди обед“ Сашо Кадиев и Деси Стоянова.

Пред сина на Катето Евро и екранната му партньорка Лора призна още, че преди да забременее била скептична към училищата за родители. Сега обаче вече била на друг акъл. Склонила да посещава такова школо и не съжалявала – там я подготвяли за всичко, което трябвало да знае за раждането и отглеждането на първото й дете. Ползата й била огромна, тъй като от много работа не й оставало време да се съсредоточи върху състоянието си и да чете книги за бъдещи майки.

Макар и трудна, Лора продължава да води предаването си, както и да работи по магистърската програма „Журналистика, продуцентство и финанси в медиите“ във Висшето училище по застраховане и финанси. Във въпросния курс тя чете лекции и води упражнения с дружката си Галя Щърбева.

Крумова все още не възнамерява да излиза в майчинство, въпреки че бременността й е напреднала. Твърди, че служебните ангажименти не й тежат, но усети ли умора, ще отстъпи място на заместницата си. Най-вероятно тогава в стола й ще седне другата й голяма приятелка Генка Шикерова.

„Не се фиксирам прекалено върху бременността. Страх ме е да не изтрещя и да се превърна в майчица. Виждала съм го да се случва с много жени, след като родят, и това ме плаши“, споделя Лора. След края на телевизионния сезон тя ще отпраши за къмпинг „Градина“, където вече е бащата на сина й – Сотир. Той има училище за сърф на морето и затова временно е зарязал половинката си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *