Лора Караджова си призна: Още шмъркам!

Лора опитала марихуана още като ученичка
Лора опитала марихуана още като ученичка

  Дъщерята на Йордан Караджов Лора все още не се е откачила напълно от порока, който убива милиони хора по света. Бившата приятелка на Део, който също в миналото си е бил зависим, продължава, макар и по-рядко, да използва дрога, скандално призна самата тя.

Типично по холивудски, като дете на фронтмена на „Сигнал“, Лора Караджова „сгазила лука“ още в ранна тийнейджърска възраст. Една от звездите в „Музикална академия“ изпушила първата си цигара марихуана като ученичка. „В един момент прозрях, че ако продължавам да се напушвам с трева, ще затъна, ще се проваля, ще изложа баща си, въобще – ще се превърна в гнида.

Осъзнах, че марихуаната ме дърпа надолу“, казва доскорошната годеница на Деян Славчев – Део.

От тогава до сега Лора преминала през няколко етапа, в които ту обръщала гръб на дрогата, ту й посягала наново. Ако се вярва на хорските приказки, един от факторите, причинил раздялата й с Део, бил именно наркотиците.

Лора и Део
Лора и Део

Преди години шоуменът бе арестуван за притежание на кокаин и задържан в Първо РПУ. Щуракът, който твърди, че напълно е отказал „белото“, не можел да се примири с мисълта, че приятелката му не желае да върви по неговия път.

Въпреки многобройните му шокиращи разкази как хапче ЛСД го изпратило с единия крак при свети Петър, певицата и до днес не е обявила война на синтетиката. Дори поощрява шмъркачите.

„Всеки човек може да прави каквото иска. Ако наркотиците го карат да се чувства добре, ок. То и аз не съм от най-примерните…“, скандално призна Лора в интервю за най-четеното светско списание у нас – „Love“.

Ако може въобще да бъде някакво успокоение за баща й, известната наследница на Данчо Караджов се дрогирала чат-пат, когато и останалите в компанията шмъркат „магистралки“. „Да, ако е такава атмосферата, използвам понякога… Пробвала, съм почти всички видове дрога, но не съм наркоманка. Ако бях, щях да съм в клиника, а не в академията за звезди”, казва в своя защита Лора.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *