Лора Караджова и Део разделени

Лора Караджова и Део

  Една от най-известните светски двойки у нас е пред разпад. Лора Караджова и Део от 8 години отлагат сватбата си, а напоследък има индикации, че може и никога да не вдигнат такава. С любовта им е свършено, твърдят злите езици.

От няколко месеца Лора и Део не са забелязвани никъде заедно. А до преди година двамата бяха неразделни и се подкрепяха при всяко свое участие.

Напоследък Лора определено пренебрегва гаджето си и ходи с други по заведения. Щерката на вокалиста на „Сигнал“ Данчо Караджов все почвсто е в компанията на непознати мъже, а рециталите с колегата й Криско са през вечер. Със скандалния рапър, който преди време лъсна в порно, Караджова дори се появи на фестивала „Елевейшън“, където отново показа колко е разкрепостена.

Неотдавна Лора взе участие в телевизионно предаване, в което представи новото си парче. В ефир тя заяви, че няма да коментира дали се е скарала с гаджето си, а ще говори само за творческите си планове. В същото време Део бе с приятели на морето.

Любовта на Караджова и перхидроления чешит избухва покрай музиката. Навремето Део решава да се пробва като певец и кани Лора да участва в албума му „Това съм аз“. Докато гледа как девойката пее в студиото, бившият барман хлътва. Той взима номера на хубавицата и започва настойчиво да я търси по телефона. Първоначално тя не отговаря на поз-въняванията му, но един ден сама му звънва.

Първата си любовна нощ Део и Лора прекарват в дома на коафьора Гого. Според мълвата двамата консумират взаимната си симпатия толкова страстно, че съседите на фризьора не мигват цяла нощ.

От 4 години певицата и перхидролкото имат общо жилище, което изплащат на кредит. Засега не е ясно чий ще остане апартаментът при все по-очертаващата се раздяла на собствениците.

Део е категоричен, че напрежението в шоубизнеса вече му е дошло в повече и желанието му е да се премести да живее на село. Затова той едва ли ще има нещо против орташкият имот в столицата да остане за Лора.

Тя обича градската суматоха и постоянното й присъствие по купони и заведения е доказателство за това.

„Лора е единствената жена, на която имам пълно доверие“, казвал е в миналото блондинът за половинката си. Той неведнъж е намеквал, че е готов за сватба и потомство, но от страна на Караджова подобни признания никога не са излизали. „Не ме кефи идеята да се омъжвам“, отсече наскоро певицата в ефир, с което за пореден път затвърди впечатлението, че не вижда бъдеще за връзката си с Део.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *