Лили Иванова цъфти в прегръдките на млад любовник

   Лили  Иванова прикотка в обятията си нов мъж, натъкнаха се папараци. Навръх 8 март звездата празнува с непознатия кавалер в луксозен столичен ресторант. Мистериозният мъж и певицата демонстрираха близост публично, а в края на вечерта си тръгнаха заедно от заведението.

Партньорът на  Лили я зарадва и с галантен жест за празника. Елегантният   господин   на средна   възраст   пристигна в ресторанта сам доста преди певицата. Той носеше огромен букет и красиво опакован подарък за дамата си. Щом Лили влезе, кавалерът й мигом скочи и я запре-гръща интимно, а после й поднесе изненадата.

Партньорът на Лили буквално я зашемети и естрадната прима няколко пъти му благодари за съдържанието на пакета, което остана неизвестно за останалите гости на ресторанта. Личеше обаче, че певицата е трогната и приема с охота вниманието на новия си мъж.

   Минути по-късно към двойката се присъедини приятелско семейство. Лили и новата й половинка поздравиха новодошлите, а после вечеряха отбрани ястия в добро настроение. За изненада на по-любопитните гости в ресторанта певицата си позволи да хапне и дори да пийне чаша бяло вино. Подобно меню е почти немислимо за известната с дисциплината си и строгите диети звезда. Обикновено тя по цял ден кара само на плодове, фрешове и малко жито. Явно обаче в компанията на новия си кавалер.

Лили се отпуска и го удря на живот.

След близо два часа веселата дружина напусна заведението и певицата и партньорът й се разделиха с приятелското семейство. На излизане половинката на естрадната прима галантно й отвори вратата и на улицата я прегърна интимно, за да я предпази от зимния студ. Зъзнещата Лили пък нежно се отпусна в обятията му.

После двамата се отправиха към мерцедеса на певицата, в който чинно я чакаше шофьорът й. Двойката отпраши към столичен бар, където звездата имаше участие за женския празник.

Там, подплашена да не би да бъде снимана от папараци с новото си гадже, певицата слезе сама. Фотографи обаче заснеха Лили още на интимната вечеря с младия й кавалер.

Непознатият господин до Лили очаквано е доста по-млад от нея. Все пак новата й половинка не е младеж, а зрял господин на средна възраст и очевидци на срещата им предположиха, че е с около 20 години по-малък от естрадната прима.

Звездата открай време е известна със страстта си към мъже, от които е значително по-възрастна. Като се започне от Чочо Владовски и се мине през Асен Гаргов, интимните партньори на Лили са все с 20-на годинки по-млади от нея. Вероятно и това е причината бързо да й омръзват и връзките й да приключват безславно. Дали обаче и любовта с новия й мъж ще има подобен край, все още никой не се наема да гадае.

Звездата е вече на възраст и е много вероятно да е по-склонна на компромиси в интимен план, само и само да задържи партньора до себе си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *