Лили Иванова си опъна гушата!!!

lili_ivanova1
Лили Иванова изгуби битката с ЕГН-то и времето си каза тежката дума върху визията й. Въпреки това обаче грандамата на родната естрада не приема сбръчкания си и старчески вид, заради което прави всичко по силите си да изглежда млада и свежа.

В представителната интернет страница на певицата се публикуват само нейни фотоси, които тя лично и самостоятелно е одобрила. Всъщност и Примата е споделяла по медиите, че понякога на една фотосесия й се правят по над хиляда снимки, от които с голям зор тя избира няколко, които да се предоставят на вестник или списание. По същия начин суетата й диктува и какви да са снимките й в интернет.

Изпълнителката на „Детелини“ разполага с личен фотограф, който единствен има право да я снима по време на нейни концерти и след това той разглежда в нейно присъствие нащраканите кадри. Те обаче не се пускат веднага в мрежата, а биват обработени с фотошоп за изчистване на бръчките и старческите й петна. Едва след прецизното технологично зачистване на кадрите бъдат разкрасени до неузнаваемост, те биват публикувани. А на тях иначе завяхващата Лили Иванова е в топ форма, макар и нямаща нищо общо с действителността, по думите на онези, които са виждали Лили на живо.

Не е тайна, че въпреки огромната си суета от няколко години насам Лили укроти мерака си за вечна младост, спирайки да се подлага на разкрасителни пластични операции. Причината- достолепната й възраст, която я поставя в рискова група за оперативни намеси.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *