Лили Иванова се храни по-скромно и от пенсионерка

Лили Иванова

  Макар, че със сигурност е една от най-богатите жени в България, Лили Иванова води живот, по-скромен от този на редова пенсионерка. Естрадната примадона е пословична с това колко много внимава с храната си, а преди броени дни папараците се убедиха лично, че Лиленце хапва по-малко даже от пиленце.

Вечерята на изпълнителката не включва нищо друго освен най-обикновени бисквити с минимално количество захар и най-разпространения сезонен плод в момента – грозде. Храната на Лили се доставя лично от нейния шофьор, който, след като напазарува, я отнася на изгладнялата звезда за вечеря.

Шофьорът на Лили Иванова й носи вечерята: само обикновени бисквити и грозде

Певицата обаче не излапва на един път четири пакета бисквити и два килограма грозде. Хранителните запаси й стигат за няколко дни. Простата аритметика показва, че ако се храни така скромно, Лиленце харчи по-малко от два лева за вечерята си.

При това тя не си позволява дори любимия пенсионерски продукт – кисело мляко. Него Лили консумира предимно през зимата, тъй като през лятото се възползва от богатото разнообразие на плодове и зеленчуци на пазара.

Освен че води спестовен начин на живот, има още една причина вечерята на примата да е в толкова минимално количество. След около два месеца – на 22 ноември, Лили готви грандиозен концерт за верните си почитатели. Звездата си е поставила за цел да изглежда в блестяща форма на събитието и не иска да качва нито грам върху себе си. Заради строгата си диета с обикновени бисквити и грозде Лили буквално се е стопила и прилича на манекенка с теглото си от 42 килограма.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *