Лили Иванова се самонагради с ново жилище в Австрия

Лили Иванова

  Лили Иванова смята да се възнагради от огромните си печалби от концерта в зала „Арена Армеец“ с чисто ново жилище. Този път обаче звездата на естрадата е отправила поглед към чужбина. Тя си е наумила да придобие апартамент във Виена, се разбра от най-близкото й обкръжение.

Звездата се изморила от българската действителност и мечтаела да има островче на спасението от нея. Поне за малко всяка година тя иска да бяга от родината, която не е напускала почти през целия си живот с малки изключения. Затова се е поинтересувала от оферти за жилища в австрийската столица.

Лили имала там стари приятели сдобро социално положение, на чиято компания щяла да се радва с удоволствие, почивайки си от българската простотия и сивота. Тя вече е разгледала няколко апартамента, предложени й от нашенска агенция за ВИП недвижими имоти. Звездата е харесала едно от жилищата, намиращо се в центъра на Виена.

Преди да направи сделката обаче, щяла лично да огледа имота, който според близките й бил с топ локация. Апартаментът се намирал в луксозна сграда, обитавана само от стари виенчани аристократи. Освен от съседите, Лили се впечатлила и от високите тавани и просторната тераса, гледаща към добре поддържан вътрешен двор. Според агентите й, за да стане собственик на жилището, нашенката трябвало да има препоръка за пред ВИП комшиите си. Тя обаче без проблем щяла да си уреди такава директно от културното ведомство на Австрия.

В близките 2 седмици Лили трябвало да отлети за Виена и да реши дали ще купи точно този имот. Цената му обаче също била изгодна, затова певицата смятала да не се бави със сделката. Тя трябвало да брои 230 хи-ляди евро, за да се сдобие със собствени 104 кв. м в топ центъра на австрийската столица. Подобна сума не е никакъв проблем за нашенската прима, която само за 3 часа преди седмица изкара над 1 милион лева с концерта си в зала „Арена Армеец“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *