Лили Иванова се оля: Ще пея за БСП само срещу 500 хилядарки!

Лили Иванова

  Лили Иванова е заковала най-солидния хонорар за предстоящите парламентарни избори! Естрадната легенда поискала рекордните 500 000 лева, за да пее на 18 предизборни концерта на БСП, научихме от надеждни източници. Това прави по близо 30 бона на изява.

От партията столетница останали шокирани от наглостта на Лили и на момента преустановили преговорите. Хората на Сергей Станишев били готови да платят не повече от 5-6 хиляди лева на участие, колкото взимала звездата преди години, финансовите претенции на примадоната обаче ги полели с леден душ като социологическо изследване на Мира Радева.

С мисията да убеди певицата бил натоварен Стефан Данаилов като неин добър приятел, а според вехтата клюка от миналия век – и нещо повече. Ламбо се изсмял, когато чул сумата, която Лили обявила, и отвърнал, че партията няма такива пари.

„Айде бе, как така нямат? Сигурно са фрашкани с мангизи, няма да им пея даром, я“, опънала се изпълнителката на „Панаири“. В крайна сметка естрадната легенда била отсвирена и няма да се вихри по площадите. Вместо нея на митингите на социалистите ще пеят Петя Буюклиева и Нели Рангелова, които били далеч по-скромни в исканията си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Лили Иванова се оля: Ще пея за БСП само срещу 500 хилядарки!"

  1. Георги   24.06.2013 at 16:51

    Малко им е поискала, трябвало е още толкова!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *