Лили Иванова се мести в нова резиденция в “Лозенец”

Лили Иванова
Лили Иванова

От 40 години Лили Иванова обитава просторна мансарда на улица „Оборище“ 33, в идеалния център на София. Апартаментът е повече от луксозен, но на естрадната прима вече й е писнал. Затова и е решила да се премести да живее на ново място.

Лили инвестира почти всичко, спечелено от концерти, записи и участия, в тузарски имоти, а напоследък е станала собственик и на апартамент в новопостроена сграда в столичния квартал „Лозенец“. Именно там ще е новата й резиденция, показа журналистическо проучване.

Предишният апартамент на Лили в центъра на София, който й остана след развода с Янчо Таков, вече й е омръзнал.
Предишният апартамент на Лили в центъра на София, който й остана след развода с Янчо Таков, вече й е омръзнал.

В последните 2 седмици папараците ни нееднократно засичаха изпълнителката да снове между мансардата на „Оборище“ и последно придобития си апартамент. И все я придружаваше по някой майстор. Певицата оставаше по няколко часа на ден в новото си жилище, където вероятно даваше инструкции на дюлгерите за довършителните работи.

Лили се решила на крайната мярка да смени местожителството си не само от желание за разнообразие, но и заради факта, че старият й адрес се знае от почти всички българи. Сега най-редовно вманиачени фенове причакват примата пред блока й или тормозят охраната с настоявания да й бъдат предадени писма, картички с пожелания, молби за финансова помощ, цветя и дребни подаръци. И макар всички пратки да минават и през личния шофьор на естрадната легенда, който прави строг подбор на вещите и кореспонденцията, Лили се изнервя от натрапниците.

„Това повече не може да продължава! Не издържам, ще се махна“, жалвала се тя пред комшиите. Съседите не се и опитвали да я разубеждават, защото и на тях напливът от досадници им бил дошъл в повече.

В луксозната сграда, в която ще е новият дом на изпълнителката, квадратният метър гони 1900 евро.

За жилището там тя се е охарчила с минимум 400 хил. евро, предполагат експерти по недвижимости, като не изключват сумата да е и по-голяма.

С новата придобивка имотите на певицата у нас и в чужбина вече ще се оценяват на минимум 3,5 млн. лв. Припомняме, че освен споменатите по-горе апартаменти, звездата разполага и с други жилища в престижни квартали. През 2009 г. например тя стана собственик на 137 квадрата в блок, построен.в „Кръстова вада“. За тази покупка брои малко над 200 000 лв. Примата има и резиденция във Варна, a според мълвата притежава и къща в Италия. Пак според упорит слух къта нотариален акт и от Русия. Лично бившият кмет на Москва Юрий Лужков – пръв приятел на нашата естрадна легенда, й бил уредил апартамента в елитен квартал на града.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/jxjti0oCYjs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *