Лили Иванова не може да си намери място от яд, че Мария Илиева я бие с 3 концерта в зала “Олимпия”!

Лили Иванова

  Нова цел за отровните стрелички на Лили Иванова се пръкна от няколко седмици. Това е певицата Мария Илиева. Младата колежка ще има цели 3 концерта в парижката зала „Олимпия“.

В култовата през 60-те години на миналия век зала, Илиева е поканена да пее в първата част от концерта на португалския певец Тони Карейра. Тя обаче няма да бъде обикновена подгряваща изпълнителка, защото ще излезе и във втората част в дует с титуляра.

Мария Илиева

Зала „Олимпия“ Лили Иванова смяташе за своя запазена територия, в която българско краче не било стъпвало. Това самовеличаене Лили си приписа след концерта й там през 2009 г., за което похарчи хиляди евро на спонсорите, решили да й угодят.

Случаят с Мария Илиева е напълно противоположен. Не тя си откупува салона, а е поканена. Ще прибере хонорар от няколко хиляди евро и ще пее пред пълна зала. Перспективите пред Мария Илиева угнетяват най-възрастната ни действаща изпълнителка. Напоследък Лили хич не била в добро настроение, затова и отишла на театър, за да се разсее и разсмее от Татяна Лолова в моноспектакъла й „Дуенде“:

Мария Илиева също е отрицателен герой в печалните мемоари на Лили Иванова, редактирани от Карбовски. Там фаворизираната от някои медии за №1 актуална поп певица е уязвена с хапливи подмятания от г-жа Динозавър на естрадата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *