Лили Иванова на нов хранителен режим със сол

Лили Иванова

  Примата на българската естрада Лили Иванова спазва от няколко месеца насам доста екзотична диета. За да поддържа фигурата си стройна, тя консумира обилно количество сол.

Хранителният режим отскоро е изключително нашумял във ВИП средите и предлага изключително лека алтернатива на гладуването. Известен е като диетата на д-р Батманджелидж. Въпреки че доскоро водещи експерти диетолози твърдяха убедено, че приемът на сол води до задържане на вода в организма и впоследствие до качване на допълнителни килограми, от известно време насам употребата на големи количества натрий се смята за гарант за стройна фигура.

Диетата е подходяща единствено при хора, които поддържат по-ниски стойности на кръвното си налягане и в резултат на това страдат от главоболие, умора, слабост, световъртеж и дори загуба на съзнание. Болестните състояния се обясняват с по-малкия приток на кръв към важните органи в тялото – мозък и сърце.

Тъй като Лили Иванова от години страда от ниско кръвно налягане, диетата й понася изключително добре. Хранителният режим е изключително лесен за прилагане, но е нужно постоянство.

На един килограм телесно тегло е необходимо да се приемат 30 мл обикновена чешмяна вода дневно, като на 2 л вода се слага 3 грама сол. Течността се разделя на шест дози и се приема половин час преди и два и половина часа след хранене.

За спазващите диетата е препоръчително също да си избират храни, богати на натрий. Лекарите предписват и да се увеличи двигателната активност, за да може да се подобри кръвотокът и към останалите части на тялото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Лили Иванова на нов хранителен режим със сол"

  1. petq   23.10.2012 at 7:48

    солта консервира =)

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *