Лили Иванова крие пачки в камината си!

Лили Иванова
Лили Иванова

  Хитър ход да измами евентуални крадци в дома си е измислила естрадната легенда Лили Иванова, научихме от нейни близки. За да спаси скъпоценностите си и ценните си книжа от неканени гости, певицата е направила специален тайник в… камината си!

Необичайното място за скривалище хрумнало на Лили, след като гледала филм по „Дискавъри ченъл“ за майстор на тайници в жилищата, който разкривал идеите си. Тъй като не използвала камината си, певицата решила да я направи скривалище.

На столичната улица Оборище“, където вече 38 години Лили обитава и луксозна мансарда, бди денонощна охрана. Четирима Лили Ивановадуши, пенсионирани военни дежурят на смени до входа на кооперацията. Покоите на примата са недостъпни за евентуални крадци, но въпреки това Лили е решила да се презастрахова и е намерила скривалище за ценностите си. Естрадният динозавър инвестирала всичките си авоари в недвижими имоти. Със спечеленото от записи през годините, от концертите, и изявите си по частни партита певицата предвидливо е направила инвестиция в тузарски имоти, стойността на които днес надхвърля няколко милиона лева.

„Лили не държи много пари в дома си. Тя всеки месец ходи да внася заработените суми в сейф. Но въпреки това винаги се намират 20-30 000 лева, ей така, ако се наложи нещо да се купи или плати.

Тези суми тя държи в камината си“, разказват запознати с тайните на легендата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *