Лили Иванова: Избягах в Германия заради лошо отношение!

Лили Иванова

Тъкмо когато е призната за най-голямата певица в България, примата на българската естрада Лили Иванова забегнала в Германия. 

В страната на хубавите коли и  Гьоте там изкарала пет години и имала над 1600 участия. Толкова години след това, едва наскоро певицата сподели истинската причина за нейното заминаване тогава.

Според признанията на примата, то било инспирирано от лошото отношение на определен кръг от хора у нас. Афектирана от тяхното мнение, певицата заминала в чужбина, за да докаже на всички зложелатели, че може да започне дори и от нулата – от там, където не я познавали дори, разказа Лили.

Примата Лили

Примата иска да разбие и мита, че някой я бил открил за музиката, според нея именно тя сама е направила този избор, да остави медицината и да се занимава с музика.

Освен това, ако са я били открили те, защо не са открили друга певица след мен, ядосва се Лили и припомни, че първото признание за нея като изпълнителка идва от Румъния, а не от България. Тогава в северната ни съседка са й предложили да направи албум с най-добрите румънски музиканти.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/u6iNCHPJ1m4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *