Лили Иванова е в ужас да не лъсне гола!

Лили Иванова

  Лили Иванова отдели не по-малко време за визията си, отколкото за репетиции преди концерта си в „Арена Армеец“ на 22 ноември. Както е известно, примата не само продаде всички билети за шоуто, но организаторите пуснаха и пропуски за правостоящи.

Известната с перфекционизма си Лили се притеснявала да не би на сцената да стане гаф както преди няколко години. Тогава тя лъсна пред отбраната си публика по зърна.

За доста каръшкото си участие звездата на българската естрада беше избрала тоалет в любимия си черен цвят, но корсетът й се оказа голям и се смъкна точно по средата на чувственото й изпълнение. След това пред почитателите на Лили Иванова се откри твърде близка гледка от най-интимните й части.

Любимата певица на поколения българи не разбрала за сериозния гаф в облеклото си веднага, а чак когато си взела почивка между няколко изпълнения. Неволната грешка я подразнила и разстроила. Още повече, Лили от години е известна като върл противник на изстъпленията на некадърните си колежки, които пробиват само с голи снимки и предизвикателно разсъбличане. Заради неприятната история сега Лили е подбрала сценичните си облекла за концерта още преди месеци. При това ги пробвала през ден за да се увери, че на сцената няма отново да се озове по голи прелести.

За концерта Лили репетира неуморно по 4 часа всеки ден и е изпипала до съвършенство всеки детайл. За да изглежда перфектно на сцената, от месец насам тя се е подложила на драстична диета. Храни се единствено с обикновени бисквити и газирана вода.

Примата на българската естрада утолява глада си с четири-пет бисквити на едно хранене. Тя си позволява и плодове, но не всеки ден.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Лили Иванова е в ужас да не лъсне гола!"

  1. СТАН   25.11.2012 at 22:32

    ТОЛКОВА ТЪПА СТАТИЯ НАИСТИНА НЕ СЪМ ЧЕЛ!БИХ ПРЕДЛОЖИЛ НА ЖУРНАЛИСТА, КОЙТО Я Е ПИСАЛ ПРОСТО ДА СИ СМЕНИ ПРОФЕСИЯТА.АКО НИСТИНА НЯМА КАКВО ДА КАЖЕШ ЗА ЕДИН ЧОВЕК ИЛИ ЕДНО СЪБИТИЕ И НЯМАШ ФАКТИ ОТНОСНО НЕГО, ПО-ДОСТОЙНО Е ПРОСТО ДА НЕ ПИШЕШ НИЩО.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *