Лили Иванова героиня в рап хит

Лили Иванова

  Лили Иванова стана героиня в най-новия paп хит, който носи името на примата на родната естрада. Тандемът F.o. & Dim4ou е решил да пробие в шоубизнеса с реверанс към известната си колежка.

Само за няколко дни видеото към сингъла е натрупало повече от 15 000 гледания в УouTube м над 60 000 в родната му алтерматиоа Vbox7. Коментарите са десетки и се въртят около най-смешните изречения от текста. В него наред с Лили Иванова се пее и за някои други наши звезди. Рапърите започват с Цветанка Ризова, която когато видели, очите им ставали оризови. Чалгата е уважена с израза „събирам Камелия и Глория и става калория“.

Отделно се коментира най-големият ужас за всяка фолк звезда: Като им набоде мустакът и им увиснат циците – тогава ще ги питам какво ще правят фолк певиците.

F.o. & Dim4ou

Към Лили Иванова е проявено уважение. За нея рапърите твърдят, че никога не остарява и абсолютно винаги е на мода.

Проблемът е, че се изискват усилия, за да се разбере какво точно казват двамата. На не особено членоразделната реч пречи и провинциалнинт акцент на дуета.

Рапърите не са забравили и любимия певец на Цветан Цветанов – Веско Маринов. Те редят: Ние ги потим (фолк певиците – б.ред.) като на Веско сценичната риза. Изказванията за обилното отделяне на течности, характерно за барда на ГЕРБ, обиждат неговите фенове, които яростно го бранят в сайтовете за видеосподеляне.

В парчето става дума и за хомосексуалността на Азис, а известният пластичен хирург д-р Енчев е определен като проводник на чалгата заради масовото поставяне на силиконови импланти в клиниката му. Мартин Карбовски е наквасен като човек без никакви обноски.

На финала F.o.& Dim4ou отново хвалят Лили Иванова. Не е ясно дали родната прима е чула за изпълнителите. Със сигурност трябва да бъде поласкана, защото е спечелила още двама млади фенове.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Лили Иванова героиня в рап хит"

  1. GG WP   13.04.2013 at 16:16

    ПИЛЕТО ВЪВ ФУРНАТА БРАТ

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *