Лили Иванова влиза във ВИП Брадър! Вижте какво поиска в замяна:

Лили хубаваЛили Иванова, която е вечно ухажваната звезда, е поискала от Нико Тупарев  невиждан хонорар от 1 милион лева, за да бъде един от участниците във „ВИП Брадър”.

От предаването знаят, че ще си вдигнат рейтинга до небето и затова примамвали естрадната ни легенда с всякакви оферти и обещания. Тази година продуцентите пак предложили на Вечната Амбър  да участва в риалитито.  Те били съгласни да й дадат  рекорден хонорар от 350 000 лева и да се съгласят на всичките й капризи, само и само да влезе в Къщата.

И тази година най-голямата нашенска звезда тутакси отказала, но си оставила полезен ход, ако все пак реши да се излага. Тя отговорила на Тупарев, че ще се появи в шоуто само срещу един милион чисти пари и при много специални условия.

Ваня Соня тонц1Да не спи с останалите участници, да бъде сама в кралската спалня, да не я будят сутрин с радиото, да не участва в надбягването с чували, лазенето из кофи със сладко и всички игри и мисии, които ще уронят престижа й.  Освен това искала опция да може да се прибира вкъщи и да си отпочива у дома по време на уикендите.

Разбира се, поставила условие и за специално меню, храната й винаги трябвало да се носи отвън и да бъде приготвяна от нейния готвач.

Продуцентите даже били готови да й назначат двама слуги, които да й веят с палмови листа и да изпълняват всяка нейна прищявка, но естрадната легенда все още мислела.

деси танциТя знаела, че никой не се измъква сух от водата и не искала да се излага на стари години във воайорското шоу. Знаела, че рано или късно ще я въвлекат в някоя интрига, а тя се пази като дявол от тамян от тях и ревностно крие личния си живот.

Явно и тази година тя ще разиграва Нико до последно, а после ще откаже, защото за нея е по-ценно спокойствието, отколкото милиона, който са й обещали, твърдят приятели на примата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *