Лили Иванова: Бойко Борисов е простак!

Лили Иванова
Лили Иванова

Николай Бареков не е единственият враг на Бойко Борисов. Научихме от приближени, че сред заклетите противници на бившия премиер била и самата Лили Иванова. Естрадната легенда ненавиждала Борисов и открито го нарекла „селянин“ и “простак“ пред целия си екип.

Повод за гнева на Лили било тоталното му неуважение към нея. Звездата нито веднъж не била получила лично поздравление за празниците от Борисов, докато бе премиер. Най-много обаче я обидил фактът, че Бойко не благоволил да дойде на концерта й в зала „Арена Армеец“, въпреки че знаел за изявата поне 6 месеца по-рано и поел ангажимента да се отбие. Той дори не пратил кошница с цветя, както изисква протоколът. Вместо него китки проводили Вежди Рашидов, няколко министри, както и канцеларията на Министерския съвет.

Бойко Борисов
Бойко Борисов

„Това е абсолютен простак, бе! Никакво уважение няма към културата! Един телефон не звънна да ме поздрави, една телеграма не прати. А съм първата певица, която напълни сама тази зала – толкова ли не заслужавах малко лично внимание?“, изляла болката си разочарованата легенда пред екипа ден след шоуто.

Лили била огорчена и от проверката, която НАП направила за хонорарите й през 2011 г. Тогава тя търсила Борисов за съдействие, но той изобщо не благоволил да си вдигне телефона. „Помнете ми думата – това момче ще падне от върха много скоро! Няма някой, изпречил се на пътя ми, който после да не съжалява“, изсъскала злопаметната Лили. Запознати с нрава й не изключват певицата да е направила на Борисов и някоя бърза магия както навремето спретнала на Слави Трифонов.

Обидена на ГЕРБ, на последните избори Лили Иванова отказала категорично да пее на техни прояви. Звездата на естрадата обаче се появи на няколко митинга на БСП и пя рамо до рамо със Сергей Станишев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/OtquOJcOeIw

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Лили Иванова: Бойко Борисов е простак!"

  1. Илия   18.05.2015 at 10:57

    Абе че прилича на магьосница -прилича:-)

    Отговор
  2. p   19.07.2015 at 3:27

    Бойко Борисов е простак!и не само, крадец

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *