Лигла ли е Николета Лозанова ?!

Николета Лозанова
Николета и Валери останаха под прожекторите и в най - щастливия за тях момент, а именно раждането на малката Никол.

Николета Лозанова роди здраво момиченце на име Никол. Раждането на дъщеричката й предизвика огромен медиен интерес. Различни версии за престоя й в болницата, последващо лечение и фризьорски посещения върлуваха по всички телевизии и сайтове. В “ Съпругите “ по Нова телевизия обаче, се даде категоричен отговор на всички въпроси и спорове дали Николета Лозанова е лигава и претенциозна не само като мома, но и като майка.

От болницата, където красавицата роди, а именно “ Света София “ , д-р Григорова изясни, че НиЛо не е напускала болничното заведение по свое желание. Д-р Григорова обясни още, че моделката е била с по- дълъг престой от 10 дни заради по- трудното й възстановяване. Тя добави също, че Николета Божинова не е създавала никакви проблеми на медицинския персонал и е била просто една млада майка, която е безкрайно щастлива от случващото й се.

На другия въпрос дали съпругата на Валери Божинов сама е отбила

Бременната Николета
И като бременна, и като майка, Николета не спря да се грижи за външния си вид !

бебето си от майчиното мляко обаче, д- р Григорова не даде ясен и категоричен отговор. След дългите й словоизлияния, че това е абсолютно лично решение на майката, лекарката отговори неуверено, че Николета кърми.

От “ Света София “ д – р Григорова каза, че г- жа Божинова се е радвала на услугите на фризьори и гримьори през уж тежкия следродилен период.  Тя и тук не даде категоричен отговор, но уклончивото обяснение, че хубавия грим и перфектната прическа според нея са нещо нормално за една току що родила жена, говори само за себе си.

По думите на доктора от Първо АГ щастливият татко Валери Божинов също е бил част от постоянният антураж на Николета. В студиото на “ Съпругите “ врачките и нумероложките пък предсказаха едно безоблачно бъдеще на малката Никол. Щастие, пътувания и известност “ видяха “ всички в студиото.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *