Лестер не устоя на сексапила на Надежда и я нападна в леглото

Лестер

  Еротични сцени, достойни да послужат за сюжет на софт порно, спретнаха в Къщата на „Биг Брадър Ол Старс“ Лестер и Надежда. Двамата се нахвърлиха един върху друг в спалното помещение, а след страстна целувка с език, македонецът се запозна отблизо и с природните дадености на надарената тризначка.

Задръжките на двамата съквартиранти паднаха по време на рождения ден на Найден миналата седмица, когато алкохолът за сефте от началото на шоуто беше в изобилие. След няколко наздравици в чест на рожденика, Лестер и Надежда се отпуснаха и под влиянието на алкохола най-после дадоха свобода на нагона си. Не е тайна, че двамата си хвърлиха око още от първия ден и единствено камерите ги спират да изконсумират флуидите помежду им.

Македонецът опипва Надежда

Чаровното македонче Лестер съзря идеална възможност за това в празничната вечер. Плейбоят не успя да издържи на сексапилната тризначка, която се размяташе пред него само по бански, след като съквартирантите си спретнаха парти в басейна.

Накрая блондинката отиде в спалнята да се облече, а Никола нахлу на бегом след нея и направо я нападна върху леглото й. Използвайки халата си за прикритие, македонецът впи страстно устните си в тези на Надежда.

Самата тя не се дърпаше и само припискваше леко, колкото да се прави на възмутена. След като опипа формите й под хавлиената материя възбуденият Никола Лестер си поиска логичното за всеки мъж в такава ситуация – да ги усети и на голо.

В този момент обаче лампичката на камерата светна и Надежда усети какво е напът да направи.

Засрамена от себе си, тризначката избута Лестер от леглото и с типичния си бърз говор го прати да си гледа работата и да я остави на мира.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *