Легендарният актьор Иван Иванов покосен от рак!

Иван Иванов

Тъжната поредица от болни любимци на българите продължава. Този път от коварната болест  е покосена легендата и сексимволът на българското кино от златните осемдесет години, Иван Иванов.

Звездата от „Всичко е любов“ вече цяла година се бори с рак на устната кухина. Отначало мълвата за болестта тръгнала като слух, но намери своето потвърждение. В навечерието на своята шестдесет годишнина актьорът не се появи на две култови събития. Публиката забеляза неговата липса на  фестивалите „Любовта е лудост“ и „София филм фест“, въпреки че той бе потвърдил участието си на тях. След което култовата звезда оправда липсата си със зъболекарска интервенция. През зъби

Иван Иванов на младини

сподели с феновете си, че се наложила спешна интервенция заради съмнение за рак на устната кухина. Засега лекарската тайна мълчи къде точно е ракът на езика, на зъбите или на челюстта. Със същата диагноза карцином на устната кухина  живеят стотици хиляди хора по света. Рисков фактор при този рак е тютюнопушенето и пиенето на алкохол, а актьорът вече не пие и не пуши. Но все пак не е типично за мъжкаря Иван да се оплаква, а ние му пожелаваме щастливо оздравяване, ако слухът е истина!

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WQ2fN2udJrE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *