Ламбо с най-висок хонорар от „Стъклен дом“ – 28 000 лв.

Стефан Данаилов

  Само 28 хиляди лева е хонорарът, заплатен от продуцентите на приключилия вече сериал „Стъклен дом“ на Стефан Данаилов, говорят клюкари.

Преди това обаче чрез пиарите си кинаджиите се бяха постарали да раздуят по вестниците, че едва ли не раздавали милиони…

Истината обаче се оказа друга. И тя изобщо можеше да не излезе на бял свят, ако не беше задължението на Данаилов /като депутат/ да посочва всеки получен лев пред Сметната палата. За ролята на Димитър Касабов бившият министър на културата е бил ангажиран около 3 месеца, което прави заработка само от сериала по 10 бона на месец, пресмятат завистници.

В същото време на парична благодат не се радват останалите участници в „Стъклен дом“. Диляна Попова, например се жалвала пред близки, че още чака парите си, носи мълвата.

Диляна Попова

Шефовете непрекъснато я препращали да звъни на други от фирмата, мълвят злите езици. Но нито счетоводителката, нито касиерката обаче отговаряли на телефоните си, твърдят клюкарите.

Диляна Попова си правела устатата да получи 10 бона само за голите сцени с Асен Блатечки, се разбра от информиран източник. Иначе за другото си участие се надявала на от 1000 до 2000 лева за епизод.

В кинаджийските среди отдавна се говори, че от екипа на „Стъклен дом“ не всички са си получили парите. А някои от тези, които са получили – не са ги взели в пълен размер.

Не знаем къде започва клюката и къде свършва истината, но това си е чисто български манталитет, става дума за действието „забравено плащане“, мълвят злите езици.

Някои от актьорите се сърдят, че шефовете им така ловко си прехвърлят топката един на друг, че в един момент ще ги докарат вече да се чувстват неудобно да им звънят – и да престанат да си търсят парите, смеят се зли езици, много добре запознати със скандалната ситуация.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *